search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 11:41
MENU CLOSE

Αρχιμανδρίτης Αθανάσιος Μισσός σε Σπύρο Μπιμπίλα: Καταγγείλτε τους γκέι ιερείς – Ένοχη η σιωπή των ιεραρχών

06.02.2024 16:46
mpimpilas vouli 543- new

Στις δηλώσεις του βουλευτή της Πλεύσης Ελευθερίας Σπύρου Μπιμπίλα περί γκέι ιερέων αναφέρθηκε ο Αρχιμανδρίτης Αθανάσιος Μισσός, καλώντας τον να τους καταγγείλει.

Σύμφωνα με το ekklisia online, ο Γέροντας σημειώνει τα ακόλουθα: «Είναι ένα θέμα που και οι λίθοι κεκράξονται περί της ευστάθειας του. Είναι γνωστά τοις πάσι αυτά και ουδείς μπορεί να το αμφισβητήσει. Όμως κύριε βουλευτά μου, σας παρακαλώ καταγγείλτε τους επιτέλους, ώστε “να ξεβρωμίσει ο τόπος” που θα λέγε και πρώην πολιτικός αρχηγός. Έχετε δίκιο και απόδειξη τούτου είναι η ένοχη σιωπή των Ιεραρχών μας και το αλαλούμ των δηλώσεων, που μόνο γέλιο προκαλούν και σειρά για σχόλια.

Η εκκλησία μας όμως, κύριε βουλευτά μου, είναι ο ίδιος ο Χριστός μας, ο παρατεινόμενος εις τους αιώνας. Αλίμονο η εκκλησία ως σώμα Χριστού να ήταν οι παπάδες. Θα το’ χανε ρίξει το πλοίο στα βράχια προ καιρού.

Αυτά όλα είναι επειδή ο κόσμος μας είναι ακατήχητος και συμφέρει πιστεύω τις κεφαλές να είναι ακατήχητος. Φαντάζεστε να είχαμε χριστιανούς με ζήλο τον κατ’ επίγνωσιν; Θα ‘χαμε και ζώσα εκκλησία που θα θύμιζε Αποστολική εποχή και πρωτοχριστιανική περίοδο.

Κύριε βουλευτά μου, σταθείτε εδραίος στο αξίωμά σας.

Είστε νέος και αδιάφθορος. Καλά όλα αυτά, αλλά στηλιτεύστε προπαντός τα αντιλαϊκά μέτρα, που περνούν το τρέχον διάστημα και εμείς ασχολούμαστε με τους ομοφυλόφιλους και τους ομοφοβικούς.

Πάντοτε με αγάπη Χριστού,

Αρχιμανδρίτης Αθανάσιος Μισσός».

Υπενθυμίζεατι ότι ο βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας Σπύρος Μπιμπίλας – ο οποίος υποστήριξε την άποψη ότι η Εκκλησία δεν έχει καμία αρμοδιότητα επί του πολιτικού γάμου – ακούστηκε να σχολιάζει ότι «η Εκκλησία ας πει την αλήθεια. Πόσοι είναι οι γκέι ιερείς;»

Συγκεκριμένα ακούστηκε να λέει εκτός μικροφώνου : «Να έρθει η εκκλησία να μας πει πόσοι είναι «Να έρθει η εκκλησία να μας πει πόσοι είναι γκέι ιερείς».

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Από καρδιακή ανεπάρκεια και ενδοκαρδίτιδα λόγω στρεπτόκοκκου πέθανε ο 28χρονος

Θεσσαλονίκη: Νεκρή 63χρονη ύστερα από πτώση από τον 8ο όροφο ξενοδοχείου

Αγρότες: Με 6 βασικά αιτήματα κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις – Κλείνουν τις Εθνικές οδούς, τρακτέρ και στην Αθήνα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 11:38