search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 23:49
MENU CLOSE

Παρέδωσε το στέμμα τελικά η ουκρανικής καταγωγής Μις Ιαπωνία – Οι φήμες που την οδήγησαν στην απόφαση

06.02.2024 16:34
crown

Η γεννημένη στην Ουκρανία Καρολίνα Σιίνο παραιτήθηκε από το στέμμα της Μις Ιαπωνία μετά από λιγότερο από ένα μήνα, μετά από αντιδράσεις για την καταγωγή της και εν μέσω φημών για σχέση με έναν παντρεμένο άνδρα.

Το 26χρονο μοντέλο στέφθηκε Μις Ιαπωνία στις 22 Ιανουαρίου και έγινε η πρώτη γυναίκα ευρωπαϊκής καταγωγής που έλαβε το βραβείο. Γεννήθηκε στην Ουκρανία από Ουκρανούς γονείς, οι οποίοι μετακόμισαν στην Ιαπωνία όταν ήταν πέντε ετών. Έγινε πολιτογραφημένη πολίτης της Ιαπωνίας το 2022.

Από τότε που η Σιίνο κέρδισε το στέμμα, υπήρξε μια συζήτηση σχετικά με το μήνυμα που στέλνει η επιλογή μιας Μις Ιαπωνία ευρωπαϊκής καταγωγής καθώς και σχετικά με το εάν η επιλογή είχε πολιτικά κίνητρα, λόγω της ουκρανικής κληρονομιάς της.

Εν μέσω αυτής της διαμάχης, το εβδομαδιαίο περιοδικό Shūkan Bunshun ανέφερε ότι η Σιίνο είχε σχέση με έναν παντρεμένο γιατρό. Εκείνη αρχικά αρνήθηκε τις κατηγορίες, αλλά τελικά επιβεβαίωσε ότι ήταν αλήθεια.

Τη Δευτέρα, η Σιίνο ανακοίνωσε στο Instagram ότι παραιτείται από τον τίτλο, ζητώντας συγγνώμη «για την τεράστια ταλαιπωρία που προκάλεσα και που πρόδωσα αυτούς που με στήριξαν».

Η διοργάνωση του θεσμού επιβεβαίωσε ότι η Σιίνο είχε αρνηθεί το βραβείο «για προσωπικούς λόγους» και ότι ο τίτλος θα παραμείνει κενός.

«Αναλαμβάνουμε σοβαρά την ευθύνη μας για την αναστάτωση», ανέφερε η ένωση σε ανακοίνωσή της. «Ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία μπορεί να έχει προκαλέσει στους χορηγούς, τους κριτές και τους ενδιαφερόμενους φορείς μας που υποστήριξαν στη διοργάνωση».

Διαβάστε επίσης:

Λαμπάτος: Η δημόσια έκκληση στον Σεφερλή μέσα από το νοσοκομείο – Τι απαντά ο δικηγόρος του ηθοποιού (Videos)

Θανάσης Ευθυμιάδης: Γιόρτασε τα γενέθλιά του με τους γλάρους και τα περιστέρια (Video)

«Ανυπομονώ να βγάλω τη μπλούζα μου» – Η Χάιντι Κλουμ αποκαλύπτει τον λόγο που της αρέσει να ποζάρει γυμνή (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 23:46