search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 13:12
MENU CLOSE

Θανάσης Ευθυμιάδης: Γιόρτασε τα γενέθλιά του με τους γλάρους και τα περιστέρια (Video)

06.02.2024 13:25
thanasis-eythimiadis-new

Με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο επέλεξε να γιορτάσει τα γενέθλιά του ο Θανάσης Ευθυμιάδης δίπλα στη φύση, μακριά από όλους και απ’ όλα!

Ο ηθοποιός που φέτος κλείνει τα 57 του χρόνια, εξέφρασε μέσω μιας ανάρτησής του στα social media την ευγνωμοσύνη που νιώθει για τους «57 Υπέροχους κύκλους γύρω από τον Ήλιο» που είχε την ευκαιρία να ζήσει, αλλά και τους ανθρώπους που συνάντησε στον δρόμο του είτε αυτοί του φέρθηκαν καλά είτε όχι.

«Σήμερα που είναι τα γενέθλιά μου, τι καλύτερο δώρο θα μπορούσα να κάνω στον εαυτό μου από μια βουτιά στη θάλασσα; Εδώ στην παραλία που γίνεται χαμός το καλοκαίρι, να την απολαμβάνω μόνος μου εγώ, τα περιστέρια και οι γλάροι. Να είμαστε καλά, να απολαμβάνουμε τα απλά και τα όμορφα που δεν κοστίζουν τίποτα» τον ακούμε να λέει στο βίντεο που ανήρτησε στον λογαριασμό του.

«Να με χαίρομαι! Να σας χαίρομαι! Να με χαίρεστε! 57 Υπέροχοι κύκλοι γύρω από τον Ήλιο και είχαν μέσα τους απ’ όλα. Γιατί τελικά, Υπέροχα είναι! Όλα και τα εύκολα και τα δύσκολα και τα χαρούμενα και τα λυπημένα. Αν δεν γίνουμε φίλοι με τον Χρόνο, όσα κι αν έχουμε κατακτήσει στη ζωή, θα μας φαίνονται λίγα. Ποτέ δεν θα είμαστε ικανοποιημένοι και θα έχουμε μία μόνιμη ανησυχία για να κατακτήσουμε κι άλλα. Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη για όλους αυτούς τους ανθρώπους που γέμισαν τη ζωή μου με εμπειρίες. Τους ευχαριστώ από καρδιάς όλους -από αυτούς που θυμάμαι και γελάω, μέχρι αυτούς που δεν θα ήθελα να ξανασυναντήσω» έγραψε στη λεζάντα.

Διαβάστε επίσης:

«Ανυπομονώ να βγάλω τη μπλούζα μου» – Η Χάιντι Κλουμ αποκαλύπτει τον λόγο που της αρέσει να ποζάρει γυμνή (Video)

Κατερίνα Καινούργιου: Επέστρεψε στην εκπομπή μετά την ξαφνική αποχώρηση – Τι είπε για την περιπέτεια της υγείας της (Video)

Σπεράντζα Βρανά: Το αφιέρωμα της Φίνος Φιλμ στη σπουδαία πρωταγωνίστρια (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 13:04