search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 00:25
MENU CLOSE

Κατερίνα Καινούργιου: Επέστρεψε στην εκπομπή μετά την ξαφνική αποχώρηση – Τι είπε για την περιπέτεια της υγείας της (Video)

06.02.2024 10:58
katerina-kainoyrgioy-new

Κανονικά στη θέση της ήταν το πρωί της Τρίτης η Κατερίνα Καινούργιου η οποία αφού καλημέρισε τους τηλεθεατές, είπε δυο λόγια αναφορικά με τον λόγο που χθες, αποχώρησε εκτάκτως.

Η παρουσιάστρια ενημέρωσε ότι έπειτα από την αδιαθεσία που ένιωσε on air, επισκέφθηκε το νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε μια σειρά εξετάσεων ώστε να σιγουρευτεί ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, όπως κι έγινε. Ωστόσο, δεν θέλησε να πει κάτι πιο συγκεκριμένο, παροτρύνοντας τους τηλεθεατές να μην αμελούν την υγεία τους με οποιοδήποτε σύμπτωμα κι αν νιώθουν.

 «Καλή σας ημέρα αγαπημένοι μας τηλεθεατές. Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα μηνύματά σας. Δόξα τω Θεώ είμαι καλά. Απλά καμιά φορά όταν το σώμα μας προειδοποιεί για κάτι και νιώθουμε έντονους πόνους, καλό είναι να μην το αφήνουμε έτσι και να πηγαίνουμε να το ψάχνουμε, να κάνουμε τις εξετάσεις μας, για να είμαστε σίγουροι ότι δε θα είναι κάτι χειρότερο. Να πω ότι ο Ανδρέας μας δεν θα είναι μαζί μας σήμερα, έχει μια ίωση. Μιλήσαμε χθες και μου είπε “τι έγινε μας ξέκαναν;”» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Σπεράντζα Βρανά: Το αφιέρωμα της Φίνος Φιλμ στη σπουδαία πρωταγωνίστρια (Video)

Έξαλλος ο Παπανώτας: «Θα με ειρωνευτεί εμένα ο Γκουντάρας; Μην ανοίξω το στόμα μου» (Video)

Τζένιφερ Λόπεζ: Το viral «ατύχημα» πάνω στη σκηνή – Έμεινε με το… μαλλί στο χέρι! (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 00:07