search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 05:17
MENU CLOSE

Έξαλλος ο Παπανώτας: «Θα με ειρωνευτεί εμένα ο Γκουντάρας; Μην ανοίξω το στόμα μου» (Video)

06.02.2024 10:20
papanotas-gkoyntaras-new

Την ενόχλησή του αναφορικά με τον τρόπο που ο Γρηγόρης Γκουντάρας σχολίασε τις δηλώσεις του εξέφρασε ο Δημήτρης Παπανώτας.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής έκρινε ότι αναφέρθηκε σε εκείνον με ειρωνεία, επιλέγοντας να τού απαντήσει με έντονο ύφος μέσω της εκπoμπής «Happy Day».

«Κάποιος να ενημερώσει τον Γκουντάρα ότι το ΙΕΚ Παπανώτα το έχει τελειώσει και δεν το έχει καταλάβει. Ότι θα με ειρωνευτεί εμένα ο Γκουντάρας; Εμένα, ο Γκουντάρας; Μην ανοίξω το στόμα μου. Μην το ανοίξω. Απλά είχε πολλή δουλειά η κυρία που έφτιαχνε το βίντεο και δεν είδε όλες τις δηλώσεις μου. Είδε αυτές που τη βόλευαν. Όχι αγάπη μου, ο κιτρινισμός σε εμένα;» είπε μεταξύ άλλων με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να επιχειρεί να «ρίξει» τους τόνους…

Το σχόλιο του Γκουντάρα που ενόχλησε τον Παπανώτα

Σε δηλώσεις του αναφορικά με τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο και την πορεία του, ο Δημήτρης Παπανώτας εξέφρασε την άποψη ότι τον αντιγράφει, ενώ τόνισε ότι ανεξάρτητα από την πορεία του ραδιόφωνο, η καριέρα του στην τηλεόραση μετρά μόλις δυο χρόνια.

Σχολιάζοντας τις εν λόγω δηλώσεις, ο Γρηγόρης Γκουντάρας τόνισε ότι μόνο ως χιουμοριστική θα μπορούσε να δεχτεί αυτή την τοποθέτηση καθώς από τη μια, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος δεν έχει αλλάξει τίποτα στον τρόπο που μιλά όλα αυτά τα χρόνια και από την άλλη, ο Δημήτρης Παπανώτας δεν αποτελεί σχολή… ΙΕΚ.

Από την πλευρά του, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος χαρακτήρισε προσβλητικό τον τρόπο που ο Δημήτρης Παπανώτας αναφέρθηκε στον ίδιο, ωστόσο, εκείνος επιλέγει να τού δείξει «αμέριστη κατανόηση», καθώς κατά τη γνώμη του ένα άτομο που νιώθει την ανάγκη να μιλήσει κατ’ αυτόν τον τρόπο, έχει να αντιμετωπίσει πιθανότατα άλλα θέματα που έχουν να κάνουν με τον ίδιο.

Διαβάστε επίσης:

Τζένιφερ Λόπεζ: Το viral «ατύχημα» πάνω στη σκηνή – Έμεινε με το… μαλλί στο χέρι! (Video)

Κατερίνα Παπουτσάκη για τον χωρισμό της: «Δεν πρέπει να αντιλαμβάνονται τα παιδιά ότι οι γονείς είναι σε πόλεμο» (Video)

Eurovision 2024: Ποιοι αναλαμβάνουν την παρουσίαση του φετινού διαγωνισμού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09