search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 11:06
MENU CLOSE

Ξεκίνησε η καμπάνια Ανδρουλάκη για την στεγαστική κρίση – Την Παρασκευή η σύγκρουση με Μητσοτάκη (video)

07.02.2024 12:36
androulakis_stegastikikrisi

Με καμπάνιες για την ακρίβεια, την στεγαστική κρίση και την ατζέντα της καθημερινότητας να κυριαρχεί στον προεκλογικό αγώνα του Νίκου Ανδρουλάκη, ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ θέλει να χτίσει μία «ιδιαίτερη σχέση εμπιστοσύνης» με τους πολίτες.

Γι’ αυτό το λόγο όπως έγραψε το topontiki.gr ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ ανοίγει με βίντεό του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης την ενημερωτική καμπάνια του Κινήματος για τη διαρκώς διογκούμενη στεγαστική κρίση στην Ελλάδα.

Στο βίντεό του αναφέρει ο Νίκος Ανδρουλάκης: 

«Η σωρευτική αύξηση των ενοικίων κατά την πρώτη τετραετία της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας ήταν 50%. Το 72% των ενοικιαστών δίνουν πάνω από το 40% του εισοδήματός τους για το ενοίκιο!

Οικογένειες, νέα ζευγάρια, φοιτητές οδηγούνται σε αδιέξοδο και την ίδια στιγμή η κυβέρνηση επιτρέπει να μετατρέπονται ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα σε ξενοδοχεία χωρίς τους περιορισμούς, που έθεσαν άλλες μεγάλες πόλεις της Ευρώπης, και συνεχίζει πολιτικές όπως η golden visa, που ήδη σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες με ανάλογα προβλήματα, είτε παγώνει είτε καταργείται.

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής έχει παρουσιάσει συγκεκριμένες προτάσεις για ένα πρόγραμμα κοινωνικών κατοικιών, μέτρα για να αποκλιμακωθούν τα ενοίκια και βέβαια την πλήρη κατάργηση ή έστω αναστολή της golden visa.

Για να πάψει το δικαίωμα στη στέγαση να θεωρείται πολυτέλεια».

Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα απαντήσει στην επίκαιρη ερώτηση του Νίκου Ανδρουλάκη για την στεγαστική κρίση την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου στη Βουλή. 

Διαβάστε επίσης:

Πτώση μεταναστευτικών ροών – Στις 21/2 ο τούρκος ΥΠΕΣ στην Ελλάδα

Κασσελάκης: «Τέσσερις μήνες μετά τη δωρεά κλιματιστικών που έκανα στο ΕΕΕΕΚ Καλλιθέας, είναι ακόμα στις κούτες – Ζητώ λίγη ανθρωπιά»

Politico: Η ανάλυση για τον Μητσοτάκη και τον γάμο ομοφύλων και το σενάριο για θέση στις Βρυξέλλες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 11:05