search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 15:16
MENU CLOSE

Κασσελάκης: «Τέσσερις μήνες μετά τη δωρεά κλιματιστικών που έκανα στο ΕΕΕΕΚ Καλλιθέας, είναι ακόμα στις κούτες – Ζητώ λίγη ανθρωπιά»

07.02.2024 12:18
klimatistika new

Ο Στέφανος Κασσελάκης εκανε προσωπική δωρεά οκτώ κλιματιστικών για να τοποθετηθούν στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) Καλλιθέας.

Έχουν περάσει τέσσερις μήνες και τα μηχανήματα είναι ακόμα στις κούτες. Και σίγουρα δεν είναι δικαιολογία το ότι ο χειμώνας φέτος είναι εξαιρετικά ήπιος.

Ο ίδιος ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αναφέρται στο γεγονός. Και ζητάει από τις αρμόδιες υπηρεσίες να δείξουν «λίγη ανθρωπιά».

«Στις 27/9 επισκέφθηκα το ΕΕΕΕΚ Καλλιθέας» αναφέρει συγκεκριμένα. «Οι υπεύθυνοι μού μίλησαν για το πρόβλημα θέρμανσης που αντιμετωπίζουν τα παιδιά και οι ίδιοι τον χειμώνα. Στις 5/10 κάναμε μία μικρή δωρεά οκτώ κλιματιστικών, όπως υπαγορεύει η συνείδησή μας.

Χθες επισκέφτηκα απροειδοποίητα το ΕΕΕΕΚ. Τα κλιματιστικά είναι στις κούτες τους. Τέσσερις μήνες μετά. Κάνω έκκληση σε αυτή την ανάλγητη κυβέρνηση. Μη θεωρείτε ότι θα μου δώσετε “πόντους”.

Θεωρήστε ότι τη δωρεά έκανε κάποιος από τους ολιγάρχες που χρηματοδοτεί την προπαγάνδα σας. Μόνο τοποθετήστε τα air condition ΤΩΡΑ. Τα παιδιά κρυώνουν και φτάσαμε στον Φεβρουάριο. Λίγη ανθρωπιά, έστω και αργά», αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης

ΠΑΣΟΚ: Η ενόχληση Ανδρουλάκη, οι «εξηγήσεις» Χριστοδουλάκη και η σύγκρουση με τον ΣΥΡΙΖΑ 

Ιδιωτικά ΑΕΙ: Στο κενό η επίδειξη πυγμής από την κυβέρνηση – Πάνω από 100 οι καταλήψεις, αγωνία για το συλλαλητήριο της Πέμπτης

Τέμπη: Ποιον «δείχνει» υπεύθυνο για το μπάζωμα στον τόπο της τραγωδίας ο Αγοραστός – Η ποινική δίωξη ανοίγει στόματα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 15:12