search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 14:25
MENU CLOSE

Πτώση μεταναστευτικών ροών – Στις 21/2 ο τούρκος ΥΠΕΣ στην Ελλάδα

07.02.2024 12:22
kairidis_0702_1460-820_new

Μεγάλη μείωση των μεταναστευτικών ροών που ανέρχεται σε ποσοστό 70% καταγράφεται το διάστημα από τον Σεπτέμβριο μέχρι σήμερα σύμφωνα με τον Δημήτρη Καιρίδη, ο οποίος την απέδωσε στη συνεργασία με την Τουρκία

Στο πλαίσιο αυτό ο ομόλογός του υπουργός Εσωτερικών θα επισκεφθεί την Ελλάδα στις 21 Φεβρουαρίου

Αυτή η πτώση, σύμφωνα με όσα ανέφερε κατά τη διάρκεια ενημέρωσης της Βουλής για θέματα αρμοδιότητάς του, δεν οφείλεται στον χειμώνα, καθώς δεν ήταν κακές οι καιρικές συνθήκες, αλλά έχει να κάνει με την καλύτερη συνεννόηση που υπάρχει με την Τουρκία

«Η Ελλάδα προβάλει σήμερα ως πετυχημένο μοντέλο διαχείρισης, παρά τις ελλείψεις», είπε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου και πρόσθεσε πως ενόψει των ευρωεκλογών είναι σημαντικό να υπάρχει η εναλλακτική πρόταση της «μέσης οδού» της λογικής, απέναντι στους κραυγάζοντας της μιας πλευράς και τους αφελείς της άλλης πλευράς με τα κροκοδείλια δάκρυα.

Διαβάστε επίσης:

Κασσελάκης: «Τέσσερις μήνες μετά τη δωρεά κλιματιστικών που έκανα στο ΕΕΕΕΚ Καλλιθέας, είναι ακόμα στις κούτες – Ζητώ λίγη ανθρωπιά»

Politico: Η ανάλυση για τον Μητσοτάκη και τον γάμο ομοφύλων και το σενάριο για θέση στις Βρυξέλλες

ΠΑΣΟΚ: Η ενόχληση Ανδρουλάκη, οι «εξηγήσεις» Χριστοδουλάκη και η σύγκρουση με τον ΣΥΡΙΖΑ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 14:23