search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 04:40
MENU CLOSE

Χριστοδουλάκης: Στις εκδηλώσεις πάω και λέω τη γνώμη του ΠΑΣΟΚ, αυτό δεν χρειάζεται άδεια (video)

08.02.2024 09:09
manolis_xristdoulakis

Για την εκδήλωση στην οποία θα μιλήσει μαζί με την Έφη Αχτσιόγλου και τον Διονύση Τεμπονέρα και τη γκρίνια που αυτή προκάλεσε στο κόμμα του αλλά και τον ΣΥΡΙΖΑ, ρωτήθηκε ο ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μανώλης Χριστοδουλάκης.

«Θεωρώ την κουβέντα λίγο υποκριτική… Υπάρχουν δεκάδες εκδηλώσεις κάθε μέρα, κάθε βδομάδα, παρουσιάσεις βιβλίων, συζητήσεις, ανοιχτές εκδηλώσεις που πάνε τα στελέχη μας όλα, εκπρόσωποι του κόμματος, μη εκπρόσωποι του κόμματος. Μην κοροιδευόμαστε. Πάω εκεί, λέω τη γνώμη του κόμματος, πάω δίπλα λέω τη γνώμη του κόμματος, έρχομαι σε σας λέω τη γνώμη του κόμματος. Αυτό δεν χρειάζεται άδεια» είπε αρχικά μιλώντας στο Action24 ο Μανώλης Χριστοδουλάκης.

«Αν γινόταν μια οποιαδήποτε εκδήλωση, όχι αυτή, και πήγαινα εγώ και έλεγα κάτι το οποίο είναι εκτός της κομματική γραμμής, προφανώς μόνος μου θα έβαζα τον εαυτό μου στη διαδικασία της έγκλησης. Αλλά δεν μπορεί αυτό να γίνεται, πριν γίνει η εκδήλωση και πριν ακούσει ο καθένας πώς τοποθετούμαι» συνέχισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

«Λέω πολύ απλά, ότι παιδιά, εγώ είμαι εδω πέρα και κάθε μέρα δίνω τη μάχη για την παραταξή μου, δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει το οτιδήποτε…» πρόσθεσε ο Μανώλης Χριστοδουλάκης.

«Δεν είχα ενημερώσει τον Ανδρουλάκη (σ.σ. για την εκδήλωση) αλλά δεν το θεωρώ μείζον, κάποιοι το ανέδειξαν σε κυρίαρχο γεγονός. Αύριο μιλάω σε μια εκδήλωση για τη βία, μεθαύριο σε μια άλλη εκδήλωση. Πάω εκεί και λέω τη γνώμη του ΠΑΣΟΚ. Ας κριθούμε για αυτά που λέμε. Αν κάποιος έχει να μου προσάψει κάτι για αυτά που λέω, με πολύ μεγάλη χαρά, να το κάνει… Δεν θεωρώ ότι έχει» κατέληξε ο βουλευτής.

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΣΟΚ: Η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και η «προβληματική» παρουσία Χριστοδουλάκη με Τεμπονέρα – Αχτσιόγλου

Η κυβέρνηση στις συμπληγάδες αγροτών και φοιτητών – Ρωγμή στην εικόνα κυριαρχίας οι κινητοποιήσεις

Ευρωβουλή: Έρχεται και νέος διασυρμός της Ελλάδας για κράτος δικαίου, υποκλοπές και δολοφονίες Ρομά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 02:44