search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 20:39
MENU CLOSE

Γάμος ομοφύλων: Προς ονομαστική για το νομοσχέδιο λέει ο Βελόπουλος – Βρέθηκαν οι 15 υπογραφές

08.02.2024 12:51
velopoulos_0802_1920-1080_new

Βρέθηκαν, σύμφωνα με το περιβάλλον του Κυριάκου Βελόπουλου, οι τρεις βουλευτές που «έλειπαν» από την Ελληνική Λύση προκειμένου να κατατεθεί το αίτημα ονομαστικής ψηφοφορίας στο νομοσχέδιο για τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών.

Οι συνεργάτες του κ. Βελόπουλου δεν αποκαλύπτουν τα ονόματα των βουλευτών που θα συνυπογράψουν το αίτημα, αφήνοντας πάντως, να εννοηθεί ότι μπορεί να είναι περισσότεροι των τριών.

Είχε προηγηθεί κάλεσμα του ίδιου του προέδρου του κόμματος από το βήμα της Βουλής, λέγοντας πως «θέλουμε τρεις ακόμη Έλληνες, τρεις πατριώτες να τους στριμώξουμε στην οδό της δημοκρατίας, βοηθήστε μας».

Σύμφωνα με τον Βελόπουλο, η κυβέρνηση έρχεται σε ρήξη με την κοινωνία και το κύτταρο της που είναι η οικογένεια και δεν έχει δικαίωμα να προτρέπει σε αποχή τους βουλευτές της που διαφωνούν. «Αποχή όσον συνενοχή», είπε και συμπλήρωσε ότι από το αίτημα για διεξαγωγή ονομαστικής ψηφοφορίας αφαιρεί το λογότυπο της Ελληνικής Λύσης, ώστε να υπάρχουν στο αίτημα οι υπογραφές βουλευτών με αξιοπρέπεια και περηφάνια.

«Δεν έχει σημασία αν συμφωνούμε με το νομοσχέδιο, αλλά να έρθουν να ψηφίσουν “ναι” ή “όχι” και να μην κρύβονται πίσω από την αποχή, τέρμα η πλάκα με τον ελληνικό λαό», είπε.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν πέρασε η πρόταση της ηγεσίας για «υβριδική» εκλογή συνέδρων

Κασσελάκης: Τους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα τους αποφασίσει η κοινωνία – Κάνε αίτηση στο isyriza.gr (Video)

Πιερρακάκης για ιδιωτικά πανεπιστήμια: «Έχουμε τα αυστηρότερα κριτήρια στην ΕΕ» – Πώς προκύπτει η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 20:38