ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 08:04
MENU CLOSE

Τζάστιν Τριντό: Η πρώην σύζυγός του είχε σχέση με παιδοχειρουργό μήνες πριν χωρίσει από τον καναδό πρωθυπουργό (photo)

09.02.2024 17:07

Η πρώην σύζυγος του Τζάστιν Τριντό, Σοφί Γκρεγκουάρ, είχε σχέση με παιδοχειρουργό μήνες πριν τον χωρισμό της από τον καναδό πρωθυπουργό, όπως αναφέρει η βρετανική Daily Mail.

— Daily Mail US (@DailyMail) February 9, 2024

Το πρώην ζευγάρι είχε αποκαλύψει στις 2 Αυγούστου 2023 ότι χώρισε μετά από 18 χρόνια γάμου και τρία παιδιά. Οι λόγοι του χωρισμού τους δεν έγιναν γνωστοί, ωστόσο το ζευγάρι είχε δηλώσει τότε ότι ο χωρισμός ήρθε μετά από «πολλές και δύσκολες συζητήσεις».

Ωστόσο, όπως αναφέρουν καναδικά ΜΜΕ, συμπεριλαμβανομένης της «The National Post», όταν ανακοινώθηκε η απόφασή τους να χωρίσουν, η Σοφί είχε ήδη ξεκινήσει σχέση με τον παιδοχειρουργό Μάρκος Μπετόλι, με έδρα την Οτάβα.

credit: uottawa.ca

Σε αίτηση διαζυγίου που κατατέθηκε στις 26 Απριλίου 2023, η πρώην σύζυγος του παιδοχειρουργού, Άνα Ρεμόντα, ισχυρίστηκε ότι ο Μπετόλι είχε σχέση με ένα άτομο «υψηλού προφίλ, που προσελκύει σημαντική προσοχή από τα μέσα ενημέρωσης και παρουσιάζει σημαντικά ζητήματα ασφαλείας».

Το πρόσωπο δεν κατονομάζεται στα δικαστικά έγγραφα, ωστόσο η «National Post» ανέφερε ότι επιβεβαιώθηκε ο ισχυρισμός της Ρεμόντα, καθώς πρόκειται για την πρώην σύζυγο του Τζάστιν Τριντό.

Διαβάστε επίσης:

Χάρι: Καμία ανάφορά στον Κάρολο στην πρώτη εμφάνιση μετά το ταξίδι στο Λονδίνο – Αποζημίωση από τη Mirror Group για την υποκλοπή του τηλεφώνου του

Έβερεστ: Το ψηλότερο βουνό θυμίζει… σκουπιδότοπο – Οι ορειβάτες διατάσσονται να κουβαλούν τα… περιττώματά τους (photo/videos)

Με μόλις 4 τρακτέρ οι αγρότες στη Ρώμη – Το βράδυ πορεία έξω από την ιταλική πρωτεύουσα

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 08:00
Exit mobile version