search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 05:13
MENU CLOSE

Πρωτόγνωρες εικόνες σε Άμπου Ντάμπι και Ντουμπάι από το χαλάζι και τις βροχές – Πλημμύρισαν περιοχές (photos/videos)

12.02.2024 15:57
abu-dhabi_kakokairia_1202_1460-820_new

Πρωτόγνωρες καταστάσεις για τους κατοίκους των Άμπου Ντάμπι και Ντουμπάι, λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που πλήττει τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Συγκεκριμένα, οι κάτοικοι ξύπνησαν το πρωί της Δευτέρας από αστραπές, βροντές και καταρρακτώδη βροχή. Ορισμένες περιοχές καλύφθηκαν από χαλάζι.

Το Εθνικό Κέντρο Μετεωρολογίας (NCM) εξέδωσε κόκκινο και κίτρινο συναγερμό για να προειδοποιήσει για περισσότερες βροχές μέχρι τις έξι το απόγευμα.

Η κακοκαιρία είναι αποτέλεσμα μιας ψυχρής αέριας μάζας και δυτικών ρευμάτων με διαφορετικές ποσότητες νεφών που ρέουν πάνω από τη χώρα από τη Δύση, σύμφωνα με το NCM.

Λόγω της κατάστασης, το υπουργικό συμβούλιο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων είχε ήδη ανακοινώσει την εξ αποστάσεως εργασία, αλλά και τα εξ αποστάσεως μαθήματα στα σχολεία.

Διαβάστε επίσης:

Στα άκρα οι σχέσεις ΗΠΑ-Ισραήλ: Ο Μπάιντεν αποκάλεσε τον Νετανιάχου «μ@@@κα»

Περιβάλλον: Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ο ΟΗΕ – Απειλείται με εξαφάνιση το ένα τέταρτο των μεταναστευτικών ζώων (photos)

Θεωρίες συνωμοσίας: Τι σχέση έχει το Super Bowl και η Τέιλορ Σουίφτ με τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές (Video/Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50