search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 03:55
MENU CLOSE

Ο Γκλέτσος στο πλευρό του Πάνου Βλάχου στην κόντρα με Γεωργιάδη, Πορτοσάλτε

12.02.2024 13:33
APOSTOLOS_GLETSOS

Με μια ανάρτηση στο Facebook, ο πρώην Δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος στάθηκε αναφανδόν στο πλευρό του Πάνου Βλάχου και μάλιστα δεσμεύτηκε να πάει μάρτυρας στο δικαστήριο.

«Στο δικαστήριο για τον Πανο Βλάχο θα ρθω μάρτυρας, Γεωργιαδη και Πορτοσαλτε και θα φέρω όλα τα στοιχεία παρακίνησης ΒΙΑΣ από σας για πόσους και πόσους και πολλά άλλα. Άντε να σας δω πόσο μάγκες είστε, ραντεβού…» έγραψε ο γνωστός ηθοποιός που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται ότι σε βίντεο από παράσταση stand up comedy του Πάνου Βλάχου, που είδε το φως της δημοσιότητας, ακούγεται ο στίχος «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε».

Η αναφορά αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Άδωνη Γεωργιάδη, ενώ ο Άρης Πορτοσάλτε προανήγγειλε ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη σε βάρος του ηθοποιού.

Ο Πάνος Βλάχος από την πλευρά του προσπάθησε να χαμηλώσει τους τόνους με ένα στόρι που έγραφε: «Οι στίχοι και η τέχνη μου δεν έχουν σκοπό να υποκινήσουν τη βία. Δεν είναι το χιούμορ και η σάτιρα που γεννούν τη βία. Βάλτε με και εμένα μέσα στον σάκο. Ίσως έτσι να έρθουμε πιο κοντά».

Διαβάστε επίσης:

Πορτοσάλτε: Μήνυση και αγωγή στον Πάνο Βλάχο – «Χιούμορ με προτροπή σε φόνο δεν υπάρχει» (video)

Πάνος Βλάχος: «Βάλτε και εμένα μέσα στον σάκο» – Απαντά στις αντιδράσεις για το σατιρικό τραγούδι του

Άδωνις Γεωργιάδης: Αντίδραση σε σατιρικό τραγούδι του Πάνου Βλάχου – «Αυτό λέγεται χιούμορ;»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:07