search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 16:13
MENU CLOSE

Πορτοσάλτε: Μήνυση και αγωγή στον Πάνο Βλάχο – «Χιούμορ με προτροπή σε φόνο δεν υπάρχει» (video)

12.02.2024 08:32
portosalte_vlaxos

Στη δικαιοσύνη κατά Πάνου Βλάχου για το «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε», όπως είπε ο ίδιος το πρωί της Δευτέρας, σκοπεύει να προσφύγει ο δημοσιογράφος και σχολιαστής του ΣΚΑΪ.

«Χιούμορ με προτροπή σε φόνο δεν υπάρχει. Διάλογο με υποκινητή βίας δεν ανοίγεις. Τα περαιτέρω θα τα βρούμε στη δικαιοσύνη» είπε αρχικά ο Άρης Πορτοσάλτε και συνέχισε:

«Ένας προτρέπει να με δολοφονήσουν και θα μείνω άπραγος; Θα πάμε με μήνυση και αγωγή και ό,τι άλλο χρειάζεται. Θα ακούω εγώ και η οικογένειά μου να δολοφονούμαι για τις απόψεις μου; Ο μοναδικός κριτής μου είναι ο Θεός και η επί γης δικαιοσύνη. Είναι αναχρονιστικό να λέμε ότι η βία είναι μαμή της ιστορίας. Θα πρέπει να παίρνω άδεια για να λέω τις απόψεις μου;».

Ο δημοσιογράφος αρχικά είχε ζητήσει με ανάρτηση στο Χ περισσότερες πληροφορίες ενώ το τραγούδι είχε προκαλέσει χθες και την αντίδραση του Άδωνη Γεωργιάδη που είχε αναρωτηθεί αν «αυτό λέγεται χιούμορ».

«Η βία και το μίσος συναρπάζουν την Αριστερα»

Στη συνέχεια ο Άρης Πορτοσάλτε σε άρθρο του στο liberal έγραψε για το τραγούδι του Πάνου Βλάχου:

«Η παρακίνηση πήγε ένα βήμα παρακάτω, αναβαθμίστηκε. Έγινε παραγγελία δολοφονίας. Με ένα δήθεν στιχάκι της πλάκας, τραγουδιστής καλεί τους θεατές του να «φτιαχτούν», να κάνουν κέφι, να διασκεδάσουν κάνοντας εικόνα τη δολοφονία ενός πολιτικού κι ενός δημοσιογράφου, τα ονόματα των οποίων απαγγέλει. Και καλεί να τους βάλουν μέσα στους σάκους… Έτσι, φαίνεται, η Αριστερά ησυχάζει κι ηρεμεί τη «συνείδηση» της από την υποτιθέμενη βασανισμένη ζωή της. Δολοφονώντας όσους την αμφισβητούν και την απορρίπτουν. Έτσι, δικαιολογεί την ύπαρξή της. Η βία και το μίσος την συναρπάζουν, την κυριεύουν, την καθοδηγούν».

Παράλληλα είχε προαναγγείλει την προσφυγή στη δικαιοσύνη.

Ο Πάνος Βλάχος από την πλευρά του, προσπάθησε να χαμηλώσει τους τόνους και απάντησε στις αντιδράσεις με ένα στόρι που έγραφε:

«Οι στίχοι και η τέχνη μου δεν έχουν σκοπό να υποκινήσουν τη βία. Δεν είναι το χιούμορ και η σάτιρα που γεννούν τη βία. Βάλτε με και εμένα μέσα στον σάκο. Ίσως έτσι να έρθουμε πιο κοντά»,

Διαβάστε επίσης:

Πάνος Βλάχος: «Βάλτε και εμένα μέσα στον σάκο» – Απαντά στις αντιδράσεις για το σατιρικό τραγούδι του

Άδωνις Γεωργιάδης: Αντίδραση σε σατιρικό τραγούδι του Πάνου Βλάχου – «Αυτό λέγεται χιούμορ;»

Η διαφορετική ανάρτηση Βούτσιτς για τον Μητσοτάκη – Η μπάλα, το τέρμα κι «ο μεγάλος φίλος της Σερβίας»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 16:12