search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 02:34
MENU CLOSE

Πάνος Βλάχος: «Βάλτε και εμένα μέσα στον σάκο» – Απαντά στις αντιδράσεις για το σατιρικό τραγούδι του

11.02.2024 22:00
panos_vlaxos

Με αυτοσαρκασμό απάντησε ο Πάνος Σάλος στις αντιδράσεις που προκάλεσε το τραγούδι που ερμήνευσε «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε».

«Οι στίχοι και η τέχνη μου δεν έχουν σκοπό να υποκινήσουν τη βία. Δεν είναι το χιούμορ και η σάτιρα που γεννούν τη βία. Βάλτε με και εμένα μέσα στον σάκο. Ίσως έτσι να έρθουμε πιο κοντά», έγραψε στην ανάρτησή του ο Πάνος Βλάχος.

Νωρίτερα, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης αντέδρασε στους στίχους του τραγουδιού και με δημοσίευσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σημείωσε:

«Τί κρίμα! Ο Πάνος Βλάχος είναι ένας πράγματι ταλαντούχος ηθοποιός ο οποίος όμως θεώρησε εξυπνάδα να τραγουδήσει από σκηνής αυτό: δηλ “να μας βάλουν εμένα και τον @ArisPortosalte σε ένα σάκο…” δηλ να μας σκοτώσουν;;; Και αυτό λέγεται χιούμορ; Και αν αύριο ένας τρελός όντως το κάνει; Τί θα λέει ο κ. Βλάχος στις οικογένειές μας “ζητώ συγγνώμη;”. Κρίμα κρίμα κύριε Βλάχε!»

Διαβάστε επίσης:

Λας Βέγκας: «Συνελήφθη» η Κιμ Καρντάσιαν με το νέο της αμόρε

Αθηνά Οικονομάκου: Προκλητική και ακάθεκτη – Διασκεδάζει μέσα στη χλιδή ενώ οι followers την κράζουν

Νίκος Αναδιώτης: Στo Σύνταγμα κατά του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών ο ηθοποιός – «Γιατί πρέπει να την αλλάξουμε τη φύση;»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32