search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 11:56
MENU CLOSE

Αθηνά Οικονομάκου: Προκλητική και ακάθεκτη – Διασκεδάζει μέσα στη χλιδή ενώ οι followers την κράζουν

11.02.2024 17:31
OIKONOMAKOU

Τι κι αν οι followers την βομβαρδίζουν με αρνητικά σχόλια κατηγορώντας την για επίδειξη πλούτου, η Αθηνά Οικονομάκου συνεχίζει απτόητη τις αναρτήσεις της από την πολυτελή ζωή στο Ντουμπάι.

Στο τελευταίο της βίντεο, η instagrammer και ηθοποιός δείχνει πως τα αμέτρητα και επικριτικά σχόλια, δεν την πτοούν. Φορώντας μια αστραφτερή, κόκκινη τουαλέτα, χορεύει σε κλαμπ.

Χθες, είχε αναρτήσει ακόμα ένα βίντεο από το υπερπολυτελές ξενοδοχείο που διαμένει επιδεικνύοντας ανέσεις που ο μέσος πολίτης ούτε μπορεί να φανταστεί.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το βίντεο προκάλεσε την οργή αρκετών followers της: «Απαράδεκτο και προκλητικό, φτάνει», «Πόσο σου αρέσει να επιδεικνύεις τα πλούτη σου;», «Μόλις μας υπενθύμισες ότι εμείς με τα 700€ το μήνα μια ζωή θα ανοίγουμε τις κουρτίνες μόνες μας».

Παρά τις αντιδράσεις, η ίδια συνέχισε να δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο από κλαμπ, πισίνες και βραδινές εξόδους στο Ντουμπάι.

Κάποιοι δεν καταλαβαίνουν ότι… δεν βρέχει αλλά τους φτύνουν.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Αναδιώτης: Στo Σύνταγμα κατά του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών ο ηθοποιός – «Γιατί πρέπει να την αλλάξουμε τη φύση;»

Λεβεντογιάννης: Η οργισμένη ανάρτηση και το μήνυμα σε θεατή – «Φάνηκε μέρος από τα γεννητικά όργανα συναδέλφου μου»

Ρένια Λουιζίδου: «Έπαιξα σε παράσταση όταν πέθανε ο πατέρας μου και κανείς δεν με ρώτησε αν μπορώ»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 11:54