search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 23:46
MENU CLOSE

Λιάγκας κατά Μουτίδου: «Μία ακατάσχετη αρλουμπολογία – Ποιοι είναι οι φίλοι της;» (Video)

13.02.2024 13:29
liagkas-moytidoy-new

Το τελευταίο βίντεο που η Σοφία Μουτίδου δημοσίευσε στο κανάλι της στο Youtube σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας, κάνοντας λόγο για ανάγκη της ηθοποιού να «παίξει στην τηλεόραση».

Ο παρουσιαστής ξεκαθάρισε ότι διαφωνεί πλήρως με την αντιπαλότητα που εκείνη υποστήριξε ότι υπάρχει ανάμεσα στη μητέρα και τον πατέρα, ενώ χαρακτηρίζοντας «αρλουμπολογία» τα λεγόμενά της, αναρωτήθηκε τι είδος άνθρωποι απαρτίζουν τον κύκλο της.

«Ποιοι είναι οι φίλοι της κυρίας Μουτίδου; Τι στερεοτυπική ανάλυση είναι αυτή; Πού ζει; Είναι αυτή η σύγχρονη κοινωνία; Προφανώς υπήρχαν στο παρελθόν και υπάρχουν ακόμα κάποια κατάλοιπα, αυτής της κοινωνίας που μας περιγράφει η κυρία Μουτίδου. Δεν είναι ο σύγχρονος άνθρωπος όμως. Τι πράγματα είναι αυτά; Ποιοι είναι οι γνωστοί της κ. Μουτίδου; Αν είναι δυνατόν» είπε μεταξύ άλλων.

«Βγαίνουν από την ανάγκη της να παίξει στην τηλεόραση. Είναι μία ακατάσχετη αρλουμπολογία που δεν θα πρέπει να της δώσουμε καμία σημασία» είπε από την πλευρά του ο Βαγγέλης Περρής.

Διαβάστε επίσης:

Παγκόσμια ημέρα Ραδιοφώνου: Αφιερώματα από τα ραδιόφωνα της ΕΡΤ – Στην Τεχνόπολη το συνέδριο «All things radio»

Η απίστευτη καταγγελία του δημοσιογράφου Κώστα Αργυρού για την ΕΡΤ (Video)

Οι Αμερικανοί δυσφορούν για την ποιότητα της ενημέρωσης από τα σόσιαλ μίντια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 23:33