search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 17:16
MENU CLOSE

Ένταση με τους αγρότες στο τελωνείο Ευζώνων – Εισαγγελέας και αστυνομία απείλησαν με συλλήψεις

14.02.2024 20:08
agrotes astynomia

Ένταση μεταξύ των αγροτών και των αρχών σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο τελωνείο Ευζώνων καθώς εισαγγελέας και αστυνομία απείλησαν τους παραγωγούς με συλλήψεις. 

Ο σχεδιασμός των αγροτών ήταν να προχωρήσουν σε μπλόκο δύο ωρών στη λωρίδα των φορτηγών μετά τις 7 το βράδυ όπως έκαναν και την Τρίτη. 

Είχε προηγηθεί αποκλεισμός στη λωρίδα των φορτηγών από τη 1 έως τις 3μμ. 

Σε νέες κινητοποιήσεις με συμβολικούς αποκλεισμούς δρόμων προχώρησαν οι αγρότες μία ημέρα πριν από την πανελλαδική συνεδρίαση των εκπροσώπων των μπλόκων. 

Ορισμένοι παραγωγοί προτείνουν αποκλιμάκωση, οι περισσότεροι όμως εμφανίζονται δυσαρεστημένοι και προτείνουν ακόμα και κάθοδο με τα τρακτέρ στην Αθήνα. Αύριο στη Λάρισα, στην πανελλαδική σύσκεψη θα ληφθεί η τελική απόφαση για τη συνέχεια του αγώνα. «Δεν θα επιτρέψουμε να χωριστεί η Ελλάδα στα δυο» διαμηνύει η κυβέρνηση.

Διαβάστε επίσης:

Σπύρος Καρνέσης: Το ιδιόχειρο σημείωμα που προμήνυε την ενδοοικογενειακή βεντέτα

«Πρωταγωνίστρια» για μια ακόμα φορά η Πάρος στο Netflix

Μενίδι: Κάμερες «έπιασαν» τον άγριο ξυλοδαρμό αστυνομικού από Ρομά έξω από σχολείο – Σοκάρει ο λόγος πίσω από την επίθεση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 17:15