search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 08:03
MENU CLOSE

Μενίδι: Κάμερες «έπιασαν» τον άγριο ξυλοδαρμό αστυνομικού από Ρομά έξω από σχολείο – Σοκάρει ο λόγος πίσω από την επίθεση

14.02.2024 18:21
MENIDI_BINTEO_DOCUMENTO
Screenshot Star

Η στιγμή που Ρομά χτυπούν αστυνομικό έξω από γυμνάσιο στο Μενίδι έχει καταγραφεί σε κάμερες οι οποίες «έπιασαν» όλες τις λεπτομέρειες του βάναυσου σκηνικού. Ποιος ο λόγος πίσω από την επίθεση σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Το περιστατικό σημειώθηκε τη Δευτέρα, στις 13:15 το μεσημέρι, έξω από το 5ο Γυμνάσιο Αχαρνών, όταν ο 49χρονος αστυνομικός, που ήταν εκτός υπηρεσίας και περίμενε το παιδί του να σχολάσει έξω από το σχολείο. Όπως φαίνεται τον χτυπούσαν με τα χέρια και με πέτρες.

Λιποθύμησε και μεταφέρθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Ρομά κατέβηκαν από αυτοκίνητο και επιτέθηκαν στον αστυνομικό, ο οποίος λιποθύμησε και μεταφέρθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κατάγματα στο πρόσωπο.

Οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών της επίθεσης.

Βίντεο-ντοκουμέντο από την επίθεση Ρομά κατά αστυνομικού στο Μενίδι

Σημειώνεται ότι ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων είπε στον ΑΝΤ1 ότι ένα κορίτσι είχε κατηγορήσει τον γιο του θύματος της επίθεσης ότι τη θώπευσε στις τουαλέτες.

Στο βίντεο της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» παρακάτω φαίνεται η στιγμή του ξυλοδαρμού.

Διαβάστε επίσης:

Υπόθεση Όλιβερ – Αράχωβα: «Μόνο οι αρχές θα με κρίνουν» – λέει ο ιδιοκτήτης ταβέρνας και προειδοποιεί με την «αρχή του τέλους των συκοφαντών»

Ευρωκοινοβούλιο-Τέμπη: Στην αίθουσα της Ολομέλειας οι συγγενείς των νεκρών – Ζητούν «δικαιοσύνη»

Δίκη Πισπιρίγκου – αγόρευση Κούγια: Υπόθεση «όνειδος» για την Δικαιοσύνη – Ανήθικοι και αγράμματοι παρουσιαστές σε ρόλο δικαστή και ανεκδιήγητοι… εισαγγελείς

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 07:58