search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:45
MENU CLOSE

Η πρωτοκαθεδρία της «Γης της ελιάς» στην τηλεθέαση απειλήθηκε από τη «Μάγισσα» την Τρίτη

14.02.2024 19:41
tiletheasi

Φαινόταν από τις εξελίξεις στις πλοκές των σειρών μυθοπλασίας ότι θα σημειώνονταν καραμπόλες στη μάχη για την τηλεθέαση. Η συνθήκη αποτυπώθηκε στις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen για την Τρίτη.

Πρώτη παράμεινε στις προτιμήσεις η σειρά «Η γη της ελιάς», αν και με απώλειες σε σχέση με το επεισόδιο της προηγούμενης ημέρας, όμως ο ανταγωνισμός έκανε χθες τα… μαγικά του. Η «Μάγισσα» του Λευτέρη Χαρίτου, με τις ανατρεπτικές εξελίξεις «πάτησε» στη δεύτερη θέση του πίνακα με τα δημοφιλέστερα της Τρίτης με τηλεθέαση η οποία υποδηλώνει δυνατότητες για παραπάνω, κάτι που μένει να φανεί στο αποψινό αλλά και στα επόμενα επεισόδια.

Ο «Σασμός» έδειξε εξάλλου, ότι ξαναβρήκε τη φόρμα του και με βελτιωμένη απόδοση, «πετάχτηκε» στην τρίτη θέση των προτιμήσεων του τηλεοπτικού κοινού από την πέμπτη θέση που είχε διακριθεί τη Δευτέρα.

Λόγω οξυμένου ανταγωνισμού στην prime time περίοδο, η σατιρική εκπομπή «Ράδιο αρβύλα» υποχώρησε στην τέταρτη θέση παρότι η υποχώρηση στην τηλεθέαση της, υπο άλλες συνθήκες, δεν θα έπαιζε σημαντικό ρόλο.

Σε ανοδική τροχιά δείχνει να εισέρχεται η απόδοση της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών», πέμπτο δημοφιλέστερο πρόγραμμα του περασμένου 24ώρου.

Η σειρά «Το ναυάγιο» χάρη στους επιπλέον 24.000 τηλεθεατές που την επέλεξαν σε σχέση με τη Δευτέρα πέρασε στην έκτη θέση από την όγδοη στην οποία «τερμάτισε» προχθές.

Το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης» κέρδισε στα σημεία το ριάλιτι «Survivor» και για μια ακόμη φορά σε διαδοχικές θέσεις προκρίθηκαν τα προγράμματα «Live news» και «The chase» του Mega τα οποία είναι «back to back» στο πρόγραμμα του σταθμού.

Διαβάστε επίσης:

ΕΡΤ – Eurovision: Με μεγαλοπρέπεια η επίσημη παρουσίαση του τραγουδιού στις 7 Μαρτίου

«Κλείδωσε» στο ΑΝΤ1+ το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 – Ετεροχρονισμένα οι μεταδόσεις και στο γραμμικό κανάλι

ΕΡΤ: Έχει σήμα καμπάνα στο εξής χάρη σε νέους πομπούς

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09