search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 00:28
MENU CLOSE

ΕΡΤ – Eurovision: Με μεγαλοπρέπεια η επίσημη παρουσίαση του τραγουδιού στις 7 Μαρτίου

14.02.2024 18:38
MARINA_SATTI
NDP

Σε μια έκτακτη βραδινή εκπομπή, την Πέμπτη 7 Μαρτίου, στην ΕΡΤ1, με παρουσιαστές τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του τραγουδιού με το οποίο η Μαρίνα Σάττι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 68ο Διαγωνισμό της Eurovision, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Μάλμε της Σουηδίας στις 7, 9 και 11 Μαΐου 2024.

«Ζάρι» αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες πως θα είναι ο τίτλος του τραγουδιού για το οποίο έχει ετοιμαστεί σχετικό βίντεοκλιπ.

Με φόντο εμβληματικές τοποθεσίες της Αθήνας, όπως η Ακρόπολη, η Πλάκα, το Μοναστηράκι και το Ωδείο Ηρώδου Αττικού, αλλά και άλλες χαρακτηριστικές περιοχές της Αττικής, ανάμεσα στις οποίες η Ομόνοια, ο Λυκαβηττός, η Ραφήνα, το Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του προωθητικού βιντεοκλίπ. Πρόθεση του Αυστραλού σκηνοθέτη Zac Wiesel, είναι η ανάδειξη της πλούσιας πολιτισμικής κληρονομιάς, της ιστορίας και των σύγχρονων τοπόσημων της Ελλάδας.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση της εμφάνισης της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή της Eurovision έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός, τη χορογραφία και τη κίνηση και την σκηνική παρουσία ο Mecnun Giasar (Majnoon), ενώ την εικαστική διεύθυνση οι NMR.

Διαβάστε επίσης:

«Κλείδωσε» στο ΑΝΤ1+ το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 – Ετεροχρονισμένα οι μεταδόσεις και στο γραμμικό κανάλι

ΕΡΤ: Έχει σήμα καμπάνα στο εξής χάρη σε νέους πομπούς

Mega: Πρώτο σε τηλεθέαση χάρη στο μεταπογευματινό πρόγραμμα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 00:28