search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 23:52
MENU CLOSE

Μακελειό στη Γλυφάδα: Εικόνες του δράστη σε τελετές καθέλκυσης πλοίων δίπλα σε πολιτικούς και καλλιτέχνες (Video)

14.02.2024 18:20
aigiptios-new

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το μακελειό στη Γλυφάδα, καθώς συνεχής είναι η παρουσία του δράστη σε σημαντικές επιχειρηματικές στιγμές της οικογένειας Καρνέση.

Ειδικότερα, βίντεο και φωτογραφίες που έφερε στο φως της δημοσιότητας ο Alpha, καταγράφουν τον Αιγύπτιο για περίπου μια δεκαετία σε τελετές καθέλκυσης πλοίων.

Στο πρώτο βίντεο που έχει τραβηχτεί μεταξύ 2003 και 2004, σε τελετή καθέλκυσης πλοίου εμφανίζεται ο Αιγύπτιος δίπλα σε καλλιτέχνες και υπουργούς. Σε ένα από τα στιγμιότυπα μάλιστα ο δράστης βρίσκεται δίπλα από τον Θεόδωρο Πάγκαλο, αλλά και το μετέπειτα θύμα του, Αντώνη Βλασσάκη.

Παράλληλα, σε ένα άλλο βίντεο, και συγκεκριμένα από εγκαίνια του πλοίου «Πανόραμα» το οποίο ξεκίνησε το 2011 να εκτελεί δρομολόγια στη γραμμή Μαρμάρι – Ραφήνα, φαίνεται και πάλι Αιγύπτιος έμπιστος της οικογένειας Καρνέση να στέκεται δίπλα στους καπετάνιους κατά τη διάρκεια του αγιασμού.

Τέλος, σε φωτογραφία από το 2013 ο Αιγύπτιος δράστης βρισκόταν σε καθέλκυση πλοίου μαζί την εφοπλιστική οικογένεια στο εξωτερικό.

Διαβάστε επίσης:

Ευρωκοινοβούλιο-Τέμπη: Στην αίθουσα της Ολομέλειας οι συγγενείς των νεκρών – Ζητούν «δικαιοσύνη»

Δίκη Πισπιρίγκου – αγόρευση Κούγια: Υπόθεση «όνειδος» για την Δικαιοσύνη – Ανήθικοι και αγράμματοι παρουσιαστές σε ρόλο δικαστή και ανεκδιήγητοι… εισαγγελείς

Υπόθεση Όλιβερ – Αράχωβα: «Μόνο οι αρχές θα με κρίνουν» – λέει ο ιδιοκτήτης ταβέρνας και προειδοποιεί με την «αρχή του τέλους των συκοφαντών»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 23:47