search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 04:34
MENU CLOSE

Καίτη Γαρμπή: «Ερωτεύομαι γυναίκες πλατωνικά, δεν θα ήθελα να κάνω σεξ μαζί τους» (Video)

15.02.2024 11:06
kaiti-garmpi-new

Για την ψεύτικη εικόνα που πολλοί καλλιτέχνες βγάζουν προς τα έξω σε αντίθεση με ό,τι ισχύει στην πραγματικότητα μίλησε η Καίτη Γαρμπή, επισημαίνοντας ότι αυτό είναι κάτι που διαπιστώνει να γίνεται συχνά στον χώρο της.

Καλεσμένη της Zoe Pre στη διαδικτυακή της εκπομπή στο YouTube, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στη σχέση της με τις γυναίκες, υπογραμμίζοντας ότι θαυμάζει κάποιες σε τέτοιο βαθμό που μερικές φορές νιώθει ερωτευμένη μαζί τους.

Τονίζει δε, ότι πρόκειται για κάτι εντελώς πλατωνικό, καθώς δεν θα μπορούσε να κάνει σεξ μαζί τους.

«Παρατηρώ ότι στην εποχή μας ο κόσμος τελικά, ενώ έλεγα ότι τα καταλαβαίνει όλα, δεν είναι καθόλου έτσι. Έχω δει καλλιτέχνες να κοροϊδεύουν τον κόσμο, ο κόσμος να νομίζει κάτι τελείως διαφορετικό, εκείνοι να βγάζουν μία ψεύτικη εικόνα προς τα έξω.

Αυτό εμένα με ενοχλεί πολύ, δεν θα μπορούσα να το κάνω. Θα ντρεπόμουν πάρα πολύ να δείχνω ότι είμαι μία με φωτοστέφανο και να είμαι ένας παλιάνθρωπος, που φέρεται άσχημα στους γύρω του και έχει και πολλά κολλήματα.

Να λέω, ας πούμε, ότι όλοι μου οι φίλοι εμένα είναι γκέι και ότι τους υποστηρίζω και τελικά από πίσω να τους “θάβω» και να τους απεχθάνομαι» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Θαυμάζω τις γυναίκες και κάποιες γυναίκες που είναι πανέμορφες τις ερωτεύομαι. Τις ερωτεύομαι όμως πλατωνικά, δεν θα ‘θελα να κάνω σεξ μαζί τους. Δεν θέλω να κάνω σεξ με την Αντζελίνα Τζολί αλλά τη βλέπω και δεν μπορώ να το πιστέψω, είναι ανυπόφορα όμορφη»

Τέλος, η Καίτη Γαρμπή αναφέρθηκε στους δημοσιογράφους επισημαίνοντας ότι όταν δέχεται ερωτήσεις αδιάκριτες ή αγενείς, τις αγνοεί επιδεικτικά, θέτοντας με αυτόν τον τρόπο τα όριά της.

«Νιώθω άβολα όταν πηγαίνουμε κάπου έξω και για να με τιμήσουν παίζουν δικά μου τραγούδια. Τους ζητάω πάντα να χαμηλώσουν λίγο τη μουσική. Στις αγενείς και αδιάκριτες ερωτήσεις των δημοσιογράφων δεν απαντάω. Πρέπει να έχεις όρια, δεν μπορεί να σε ρωτάει κανείς τα πάντα ασέβαστα. Κάποια πράγματα είναι προσωπικά» τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Φαίη Ξυλά: «Στις γυναίκες κάνουν πολλές ερωτήσεις που είναι σεξιστικές» (Video)

Λάκης Γαβαλάς για ομόφυλα ζευγάρια: Δεν θα είχα ένα παιδί που δεν θα μπορούσε να πει «μαμά» (Video)

Στο νοσοκομείο με υψηλή πίεση η Ζωζώ Σαπουντζάκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31