search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 07:11
MENU CLOSE

Αχιλλέας Μπέος: Τρίμηνη απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα και πρόστιμο 12.000 ευρώ – Δεν αφορά τη ρατσιστική επίθεση

16.02.2024 19:08
MPEOS
Eurokinissi

Ποινή απαγόρευσης εισόδου στα αποδυτήρια και τον αγωνιστικό χώρο για τρεις μήνες αλλά και χρηματικό πρόστιμο 12.000 ευρώ επέβαλε το πειθαρχικό όργανο της Super League, στον Αχιλλέα Μπέο.

Η ποινή αφορά όσα γράφτηκαν στο Φύλλο Αγώνα με την Κηφισιά και όχι στην υπόθεση ρατσιστικής επίθεσης κατά του η εκδίκαση της οποίας αναβλήθηκε για την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου στις 13:00.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αχιλλέας Μπέος αποβλήθηκε από τον διαιτητή στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης Κηφισιά – Βόλος στο γήπεδο της Καισαριανής.

Είχε προηγηθεί η ρατσιστική επίθεση στον επιθετικό της Κηφισιάς, Ανδρέα Τετέι τον οποίο ο δήμαρχος Βόλου αποκάλεσε μαϊμού.

Συγκεκριμένα σε μια φάση που ο διαιτητής της αναμέτρησης σφύριξε φάουλ υπέρ του ποδοσφαιριστή της Κηφισιάς ο Αχιλλέας Μπέος φώναξε: «ρε μόνος του έπεσε η μαϊμού».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αρχική καταγγελία του Αν. Τετέι για την ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε, η ΠΑΕ Βόλος με ανακοίνωσή της δήλωνε ότι το σχόλιο δεν ήταν για τον ποδοσφαιριστή αλλά ότι ο διαιτητής, έδωσε «μαϊμού φάουλ».

Ωστόσο, αργότερα βίντεο που δημοσίευσε η Κηφισιά αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα του ρατσιστικού σχολίου του προέδρου της ΠΑΕ Βόλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τη δημοσίευση του επίμαχου βίντεο με τα όσα δήλωσε ο Αχ. Μπέος, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του Αχιλλέα Μπέου.

Διαβάστε επίσης:

Κουτσούμπας από Κρήτη: «Το νέο ΕΣΥ πολλαπλασιάζει τα προβλήματα» – «Κανένα νοσοκομείο και Κέντρο Υγείας δεν περισσεύει»

Βελόπουλος: «Nα αποκλείσουν το Μαξίμου οι αγρότες, να μην βγει ο πρωθυπουργός από εκεί μέσα»

Κασσελάκης: Περήφανος ο ΣΥΡΙΖΑ που σηκώνει στις πλάτες του τα όνειρα χιλιάδων για ισότητα – Το «προοδευτικό» ΠΑΣΟΚ ξεπέρασε σε συντήρηση τη ΝΔ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 07:09