search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 02:05
MENU CLOSE

Κασσελάκης: Περήφανος ο ΣΥΡΙΖΑ που σηκώνει στις πλάτες του τα όνειρα χιλιάδων για ισότητα – Το «προοδευτικό» ΠΑΣΟΚ ξεπέρασε σε συντήρηση τη ΝΔ

16.02.2024 17:26
kasselakis vouli 987- new

«Η αγάπη νίκησε την οπισθοδρόμηση», αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αφορμή το αποτέλεσμα της χθεσινής ψηφοφορίας για τη θεσμοθέτηση τις ισότητας στον πολιτικό γάμο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σχολιάζει ειδικότερα ότι «το χθεσινό άλμα για την ελληνική κοινωνία είναι μια νίκη για όλους μας, έχει όμως τη δική του αριθμητική». Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι «το 32% των βουλευτών της ΝΔ διάλεξε “όχι” στην ισότητα ή αποχή. Το 34% των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ διάλεξε “όχι” στην ισότητα ή αποχή». «Το… προοδευτικό ΠΑΣΟΚ ξεπέρασε σε συντήρηση τη ΝΔ», σχολιάζει.

«Γι’ αυτό», τονίζει, «οι προοδευτικοί πολίτες έχουν έναν δρόμο». «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι περήφανος που σηκώνει στις πλάτες του τις προσδοκίες και τα όνειρα χιλιάδων συνανθρώπων μας για ισότητα σε μια σύγχρονη κοινωνία», σημειώνει ο κ. Κασσελάκης.

Διαβάστε επίσης:

Γάμος ομοφύλων: Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα δείξει αν μπορούν να συνυπάρξουν δύο διαφορετικοί κόσμοι εντός της Nέας Δημοκρατίας

Γάμος ομόφυλων ζευγαριών: Τέσσερα «αγκάθια» και 51 «πονοκέφαλοι» για την κυβέρνηση

Γάμος ομοφύλων: Βουλευτής της ΝΔ ψήφισε «όχι» αλλά προσμετρήθηκε στα «ναι»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 01:07