search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 14:59
MENU CLOSE

Γιώργος Νταλάρας: «Μισώ τη διασημότητα – Μου είναι αδιάφορος ο Νταλάρας» (Video)

19.02.2024 11:06
ntalaras-new

Την πρώτη του συνέντευξη έπειτα από τις αντιδράσεις που προκάλεσε τόσο με τη δήλωσή του για τους καλλιτέχνες που κάνουν διαφημίσεις όσο και με την επικριτική του συμπεριφορά απέναντι σε ρεπόρτερ έδωσε ο Γιώργος Νταλάρας.

Καλεσμένος της Δώρας Αναγνωστοπούλου στο «MEGA Stories», ο ερμηνευτής μίλησε για τη μακρά καλλιτεχνική του πορεία αναφερόμενος -μεταξύ άλλων- στην εποχή που εργαζόταν στην οικοδομή και το μηχανουργείο.

Δεν παρέλειψε, μάλιστα, να αναφερθεί και στον Μάκη Μάτσα ο οποίος στα τέλη των 60’s του έδωσε την ευκαιρία για την πρώτη του ηχογράφηση με αποτέλεσμα τη σπουδαία καριέρα των 89 άλμπουμ και 18 εκατομμύρια πωλήσεων που ακολούθησε.

Όσον αφορά στη διασημότητα και την αναγνωρισιμότητα που απέκτησε, ο Γιώργος Νταλάρας ξεκαθαρίζει ότι αυτό το κομμάτι είναι κάτι που δεν τον αφορά, επισημαίνοντας ότι επιθυμεί να είναι ο «Γιώργος», καθώς «ο Νταλάρας τού είναι αδιάφορος»

«Δεν αισθάνομαι διάσημος. Μισώ την διασημότητα, δεν την θέλω. Ο διάσημος των καιρών μας είναι ένας άνθρωπος που θεοποιείται και ο κουτός το δέχεται αυτό λόγω της θεοποίησης και της μοντελοποίησης. Εμένα αν με ρωτήσεις “ποιος ήθελες να είσαι;” θα σου έλεγα ο “Γιώργος”. Ο “Νταλάρας” μου είναι αδιάφορος» λέει χαρακτηριστικά.

Μέσα από την αποψινή εκπομπή, η Δώρα Αναγνωστοπούλου φιλοδοξεί να αποτυπώσει τον «Γιώργο» πίσω από τον «Νταλάρα» με τον τραγουδιστή να μιλά για τον τρόπο με τον οποίο επιθυμεί να προσεγγίζει την τέχνη του αποκαλύπτοντας, παράλληλα, άγνωστες, πιο προσωπικές πτυχές του.

Διαβάστε επίσης:

ΑΝΤ1: Γυρίσματα τέλος για τη σειρά «Η μάγισσα» με τρικούβερτο γλέντι και χορούς (Video/Photo)

Μπακοδήμου σε Καινούργιου: «Να είσαι καλά βρε κουτό» – Η ειρωνική ανάρτηση και η αφιέρωση (Video)

Δημήτρης Κίτσος: «Στη 2η σεζόν του Maestro γίνεται χαμός» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 14:57