search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 12:33
MENU CLOSE

ΑΝΤ1: Γυρίσματα τέλος για τη σειρά «Η μάγισσα» με τρικούβερτο γλέντι και χορούς (Video/Photo)

19.02.2024 09:49
magissa new

Οι τηλεθεατές οι οποίοι παρακολουθούν τις εξελίξεις στη σειρά «Η μάγισσα» (ΑΝΤ1, 21.00) θα δουν από σήμερα το βράδυ Θεοφανώ και Αντρέι να έρχονται αντιμέτωποι με μια νέα απειλή, τον Τζανή να αγωνίζεται για την ζωή του και την ελευθερία του και τα πράγματα για την Πολυξένη να «ζορίζουν» επικίνδυνα.

Υπάρχει «ψωμί» ακόμα στην πλοκή καθώς ο Μιχαήλ θα προδώσει τη Δαμιανή και η Θεοφανώ θα επιστρέψει στον Πύργο των Λασκαραίων αλλά στο μεταξύ οι συντελεστές της σειράς θα παρακολουθούν πλέον ως απλοί θεατές τα επεισόδια της σειράς.

Στον πύργο των Λασκαραίων πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα των τελευταίων σκηνών της σειράς στο τέλος της εβδομάδας που πέρασε και οι συντελεστές το γιόρτασαν δεόντως, ύστερα από το 250 ημέρες γυρισμάτων.

Το φινάλε και το γλέντι- με ξέφρενο χορό και «περάσματα» από τέκνο επιλογές στα νησιώτικα (ικαριώτικο)- μοιράστηκε από τα σόσιαλ μίντια η σεναριογράφος Μελίνα Τσαμπανη με ενδεικτικά βίντεο που ανέβασε.

Ο κύκλος επεισοδίων θα ολοκληρωθεί τον Μάιο, αντί τον Απρίλιο που ήταν αρχικά προγραμματισμένο.

Αυτό οφείλεται στην διαφοροποίηση των προγραμματικών σχεδιασμών του ΑΝΤ1, ο οποίος μειώνει τα επεισόδια μετάδοσης της «Μάγισσας» κατά ένα.

Συγκεκριμένα η «Μάγισσα» θα μεταδίδεται δύο φορές την εβδομάδα- κάθε Δευτέρα και Τρίτη- από αρχές Μαρτίου διότι το κανάλι σχεδιάζει να εντάξει στο γραμμικό κανάλι την σειρά «Οι ψυχοκόρες», του ΑΝΤ1+, με επεισόδιο κάθε Τετάρτη (στις 21.00).

Διαβάστε επίσης

Δημήτρης Κίτσος: «Στη 2η σεζόν του Maestro γίνεται χαμός» (Video)

J2US – Δέσποινα Βανδή: Άναψε φωτιές στην πρεμιέρα με αποκαλυπτική εμφάνιση (Video)

Μπακοδήμου σε Καινούργιου: «Να είσαι καλά βρε κουτό» – Η ειρωνική ανάρτηση και η αφιέρωση (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 12:33