search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 13:40
MENU CLOSE

Μπακοδήμου σε Καινούργιου: «Να είσαι καλά βρε κουτό» – Η ειρωνική ανάρτηση και η αφιέρωση (Video)

18.02.2024 16:55
bakodimou_kainourgiou

Στην Κατερίνα Καινούργιου, μέσα από την εκπομπή της, απάντησε η Μαρία Μπακοδήμου.

Η νέα κόντρα άρχισε από το χιουμοριστικό σχόλιο της παρουσιάστριας του ΣΚΑΪ για την εκτίμηση του Ιορδάνη Χασαπόπουλο για το τηλεοπτικό μέλλον της Κατερίνας Καινούργιου όταν ήταν ακόμη στο πανεπιστήμιο.

Η ατάκα της Μαρίας Μπακοδήμου, «μέσα έπεσε», έγινε αφορμή για την ειρωνική ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου: «Πόση καλοσύνη η Μαρία Μπακοδήμου».

Έτσι, σήμερα η Μαρία Μπακοδήμου απάντησε: «Είναι τίποτα στους πλανήτες, που άλλο λες και άλλο καταλαβαίνει ο άλλος; Εμείς χθες “ύμνο” κάναμε σχεδόν και μου έγραφαν στο twitter “τι πάθατε;”. Και ξαφνικά μαθαίνω ότι κάνει ανάρτηση η Κατερίνα Καινούργιου “Μαρία Μπακοδήμου, ευχαριστώ για την καλοσύνη”»

«Έχω σκεφτεί ότι τρία πράγματα μπορεί να συμβαίνουν: ή κάποιος της το είπε για να τη φιτιλιάσει, έχοντας ακούσει το χιούμορ που έκανα, που αφορούσε τον Χασαπόπουλο, ή το είδε μόνη της και δεν είδε την κουβέντα μετά ή το κάνει για να κάνει θόρυβο και να έχουμε να λέμε», συνέχισε.

«Όπως και να έχει, εγώ Κατερίνα μου, σου αφιερώνω αυτό… Ευτυχισμένη να είσαι, να είσαι καλά βρε κουτό» κατέληξε και της αφιέρωσε το τραγούδι.

Διαβάστε επίσης:

Εφημερίδες: Τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (Video)

Δημήτρης Κίτσος: «Στη 2η σεζόν του Maestro γίνεται χαμός» (Video)

J2US – Δέσποινα Βανδή: Άναψε φωτιές στην πρεμιέρα με αποκαλυπτική εμφάνιση (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 13:40