search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 15:54
MENU CLOSE

Κορινθία: Στο νοσοκομείο ο πατέρας της οικογένειας των παλαιοχριστιανών

19.02.2024 20:42
pateras-korinthos-new

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο πατέρας της οικογένειας παλαιοχριστιανών στην Κορινθία, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Υπενθυμίζεται πως ο 45χρονος παραμένει κρατούμενος, καθώς πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη (21/2). Το μεσημέρι της Δευτέρας οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα με δικογραφία για απείθεια στον νόμο και μη συμμόρφωση στην υποχρεωτικότητα της φοίτησης των τριών ανήλικων παιδιών του στο σχολείο.

Έλεγχο για το καθεστώς εργασίας του πατέρα της οικογένειας των «παλαιοχριστιανών» ζήτησε η Κεραμέως

Έλεγχο από τις αρμόδιες αρχές ώστε να διαπιστωθεί με ποιο καθεστώς υπηρετεί στο δήμο Ερέτριας ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας των «παλαιοχριστιανών» που ζουν σε λαγούμι στα Τρίκαλα Κορινθίας, διέταξε η Νίκη Κεραμέως. 

«Έχω ήδη ζητήσει να διενεργηθεί έλεγχος για την περίπτωση του 45χρονου από την Κόρινθο, για να δούμε που υπηρετεί, με ποιο καθεστώς», ανέφερε στη Βουλή στο πλαίσιο συζήτησης επίκαιρης ερώτησης της Κατερίνας Νοτοπούλου από τον ΣΥΡΙΖΑ για τους επιτυχόντες του ΑΣΕΠ. 

Αφορμή στάθηκε η αποκάλυψη ότι ο 45χρονος εδώ και τρία χρόνια πήρε μετάταξη για τον Δήμο Ερέτριας-Αμαρύνθου, όπου εργάζεται με τηλεργασία, μέσω Διαδικτύου. Ο δήμαρχος Νικόλας Γουρνής ο οποίος ανέλαβε στις αρχές του χρόνου καθήκοντα, σε δηλώσεις του ανέφερε πως έγινε μετάταξη για λόγους υγείας στον δήμο και παρείχε υπηρεσίες εξ αποστάσεως με τις δουλειές που του είχαν αναθέσει να τις έχει ολοκληρώσει. 

Διαβάστε επίσης:

ΕΟΦ: Ανακαλούνται παρτίδες δύο καλλυντικών

Καιρός: Έρχονται βροχές και καταιγίδες το επόμενο τριήμερο – Πού θα χιονίσει

Αγρότες: Από το Κάστρο Βοιωτίας η κάθοδος στην Αθήνα την Τρίτη – Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν για το «ραντεβού» στο Σύνταγμα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 15:52