search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 01:30
MENU CLOSE

Καιρός: Έρχονται βροχές και καταιγίδες το επόμενο τριήμερο – Πού θα χιονίσει

19.02.2024 19:57
broxi new

Βροχές αλλά και πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά της Πελοποννήσου θα σημειωθούν έως και την Τετάρτη, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, Σάκη Αρναούτογλου.

Από το πρωί της Τρίτης (20/1) θα έχουμε έντονα φαινόμενα στην κεντρική Μακεδονία, στη Θεσσαλία (τοπικά) στην ΒΔ Αττική και στα ανατολικά της Πελοποννήσου.

Από το μεσημέρι και μετά τα φαινόμενα θα ενταθούν στην Πελοπόννησο και στα δυτικά της βόρειας Κρήτης. Το βράδυ καταιγίδες θα ξεσπάσουν στη δυτική παράκτια ζώνη της Πελοποννήσου και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 13 βαθμούς στα κεντρικά, στους 8 με 13 στα βόρεια και στους 15 στα νότια. Στα ανατολικά θα κυμανθεί από 13 έως 15 βαθμούς και στα δυτικά στους 16 βαθμούς.

Στην Αττική, θα έχουμε βροχές από τα ξημερώματα της Τρίτης και από το μεσημέρι θα κυριαρχήσει μόνο συννεφιά. Η θερμοκρασία από 10 έως 14 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, θα έχουμε επίσης βροχές το πρωί και προς το απόγευμα τα φαινόμενα θα εντοπίζονται στα νότια τμήματα της περιφέρειας. Η θερμοκρασία από 10 έως 12 βαθμούς.

Την Τετάρτη στα ΝΔ θα είναι έντονες οι βροχές, ενώ άστατος θα είναι ο καιρος μέχρι και την Εύβοια.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή τα φαινόμενα θα επιμείνουν στα ΝΔ της Πελοποννήσου και τη Δυτική Ελλάδα και το Σάββατο οι βροχές θα μετακινηθούν προς τα ΒΔ της χώρας.

Διαβάστε επίσης:

Τρίκαλα: Τι είπε η θεία του 46χρονου που αποκεφάλισε τον πατέρα του – «Εδώ και 20 χρόνια ο ανιψιός μου είχε κατάθλιψη»

Ιδιωτικά πανεπιστήμια: Στο πλευρό των φοιτητών 130 φοιτητές/τριες του αντιδικτατορικού κινήματος

Παλαιοχριστιανοί: Πρώην χρυσαυγίτης και «δεξί χέρι» του Παναγιώταρου ο 45χρονος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 01:07