search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 14:22
MENU CLOSE

Μέγκαν Φοξ: «Αγνώριστη από τις πλαστικές» λένε οι followers (Video/Photos)

19.02.2024 10:31
fox-new

Στα 49α ετήσια βραβεία People’s Choice Awards στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια παραβρέθηκε η Μέγκα Φοξ με πολλούς να τη χαρακτηρίζουν… αγνώριστη!

Φορώντας ένα λευκό στράπλες φόρεμα και με τα μαλλιά της ροζ, η 37χρονη ηθοποιός «μαγνήτισε» τα βλέμματα, ωστόσο, οι περισσότεροι εστίασαν στο πρόσωπό της, σχολιάζοντας ότι η εμφάνισή της είναι εμφανώς αλλαγμένη λόγω των πλαστικών.

Χαμός στα social media – Οι αναρτήσεις των followers

Η Μέγκαν Φοξ παρουσίασε ένα βραβείο μαζί με τον πρώην σύζυγο της Σοφία Βεργκάρα, Τζόε Μανγκανέλιο, ενώ έδειξε και το νέο της τατουάζ – μανίκι στο αριστερό της χέρι.

Στην προσπάθειά της, μάλιστα, να υπερασπιστεί το νέο της look, η ηθοποιός κατηγορήθηκε για ξενοφοβία, καθώς σε μια φωτογραφία που δεν την κολάκευσε, παρομοίασε τον εαυτό της με «ουκρανική φουσκωτή κούκλα»

Απαντώντας, συγκεκριμένα, στους επικριτές της, η Μέγκαν Φοξ απέδωσε την αλλοίωση της εικόνας της σε μια «σκιώδη» φωτογραφία. Ωστόσο, το σχόλιό της προκάλεσε αντιδράσεις, καθώς υποστήριξε με υπερηφάνεια ότι στην πραγματικότητα μοιάζει με μια «πανάκριβη κούκλα του σεξ από σιλικόνη που πωλείται στην Ιαπωνία»

«Ω Θεέ μου παιδιά κοιτάξτε πόσο διαφορετική είμαι… δεν φαίνομαι καθόλου. Αποδεικνύεται ότι ήταν απλώς μια σκιώδης φωτογραφία από κινητό τηλέφωνο που με δείχνει να μοιάζω με ουκρανική φουσκωτή κούκλα. ενώ στην πραγματικότητα μοιάζω με μια από αυτές τις πανάκριβες κούκλες πραγματικού σεξ από σιλικόνη που μπορείς να πάρεις μόνο στην Ιαπωνία», έγραψε.

Αντιδράσεις στο διαδίκτυο

Πολλοί από τους followers την δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν την οργή τους για το γεγονός ότι η Φοξ παρομοίασε τον εαυτό της με ουκρανική φουσκωτή κούκλα, θυμίζοντάς της της ότι αυτή τη στιγμή πολλές γυναίκες από την Ουκρανία σκοτώνονται στον πόλεμο, ενώ τόνισε ότι θα έπρεπε να ντρέπεται για το σχόλιό της αυτό.

«Αλήθεια ανέφερε την Ουκρανία;», «Υποθέτω ότι η ξενοφοβία προς τους Ανατολικοευρωπαίους εξακολουθεί να υπάρχει στο Χόλιγουντ» ανέφεραν κάποιοι στα σχόλια, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που υποστήριξαν ότι η αλλαγή στην εμφάνισή της είναι τόσο μεγάλη που αναρωτιούνται αν πράγματι είναι η ίδια.

Διαβάστε επίσης:

Μιμή Ντενίση: Οργισμένη για την επίδειξη μόδας στο βρετανικό μουσείο – «Πόση Ελλάδα να κλέψουν πια;»

Ελένη Πετρουλάκη: «Προσπαθούσαμε εννιά χρόνια μέχρι να γίνουμε γονείς» (Video)

Μίνα Αρναούτη για Παντελή Παντελίδη: Αν ζούσες θα ήταν όλα αλλιώς»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 14:20