search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 22:51
MENU CLOSE

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Γκάφα» στα BAFTA – Η ατάκα που έγινε viral! (Video)

20.02.2024 12:02
prigkipas-ouilliam-new

Μόνος του και χωρίς την Κέιτ Μίντλετον -η οποία αναρρώνει- παραβρέθηκε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ στην τελετή απονομής των βραβείων BAFTA ως πρόεδρος της διοργάνωσης.

O πρίγκιπας της Ουαλίας κατάφερε, μάλιστα, να γίνει viral κατά τη διάρκεια της συνομιλίας του με μια φωτογραφία του με τέσσερις γυναίκες ηθοποιούς να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Κι αυτό λόγω μιας ατάκας του που στην ουσία τον εξέθεσε… Συγκεκριμένα, αφού προσέγγισε τη Μία ΜακΚένα Μπρους, η οποία πρωταγωνιστούσε στο δράμα «How to Have Sex» και κέρδισε βραβείο BAFTA για την ερμηνεία της, τής είπε ότι η ταινία έδειχνε «πολύ διασκεδαστική», με αποτέλεσμα να φανεί ότι δεν έχει ιδέα για την κατάληξη της κεντρικής ηρωίδας του φιλμ, η οποία υφίσταται βιασμό…

«Νομίζω ότι φάνηκε να διασκεδάζατε πολύ σε όλη τη διάρκεια» είπε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ στην ηθοποιό με το στιγμιότυπο να γίνεται viral στο Twitter.

Η σύνοψη του «How to Have Sex»

Τρεις έφηβες, η Τάρα, η Σκάι και η Εμ, καταφθάνουν στα Μάλια για τις πιο επικές διακοπές της ζωής τους, το ταξίδι που κάνει κάθε Βρετανός έφηβος στο κατώφλι της ενηλικίωσης. Η Τάρα είναι σε προσωπική αποστολή να κάνει για πρώτη φορά σεξ, ενώ οι κολλητές της προκαλούν το χάος γύρω της. Στο νησί, εκείνη βιάζεται από έναν συμπατριώτη της, επίσης τουρίστα…

Τα σχόλια στο Twitter

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: «Παγωμένη» καλημέρα στην εκπομπή – «Το κοριτσάκι μας είναι στο νοσοκομείο» (Video)

Μαντόνα: Ατύχημα πάνω στη σκηνή – Η στιγμή που χορευτής τη «ρίχνει» από την καρέκλα (Video)

«Λύγισε» ο Γιώργος Νταλάρας – «Δεν είναι ζωή αυτή, δεν τη θέλω αυτή τη χώρα» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 22:48