search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 11:51
MENU CLOSE

Σάκης Μπουλάς: Το μήνυμα του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη για τα 10 χρόνια από τον θάνατό του – «Φίλε σήμερα θα παίξω για σένα»

21.02.2024 21:50
mpouas dadakaridis 654- new

Φόρο τιμής στον αείμνηστο Σάκη Μπουλά που πέθανε ακριβώς πριν από 10 χρόνια αποτίει ο ηθοποιός και καλός φίλος του εκλιπόντος Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

Ο γνωστός ηθοποιός με μια ξεχωριστή δημοσίευση στον λογαριασμό του στο Instagram εξέφρασε τη θλίψη του για την απώλεια του Σάκη Μπουλά, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Δέκα χρόνια είναι πολλα είναι λίγα δεν ξέρω δεν καταλαβαίνω πολλα αλλάζουν και εγώ και ο κόσμος και εμείς αλλά κάποιες αγάπες δεν αλλάζουν ποτέ εύχομαι να είσαι καλά εκεί ψηλά σήμερα θα παίξω για εσένα φίλε μας λείπεις».

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης μάλιστα συνόδευσε την ανάρτησή του με μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του αγαπημένου πολυτάλαντου καλλιτέχνη με τους στίχους: «Ξέρω το τέλος και δεν μου αρέσει, ό,τι αγαπάω θα με πονέσει. Κρατάω εικόνες και κλέβω χρόνο, γιατί οι χειμώνες με θέλουνε μόνο», από το γνωστό τραγούδι «Λευκά σεντόνια» σε στίχους δικούς του και μουσική του Γιάννη Ζουγανέλη.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Λάνθιμος – Έμμα Στόουν: Το παιχνίδι που αποκάλυψε πόσο καλά γνωρίζονται ως… φίλοι

Έξαλλη η Αφροδίτη Μάνου με τον Στυλιανίδη: «Μητσοτάκη διώξε τώρα τον τουρκόφιλο υπουργό σου»

Δημήτρης Σκαρμούτσος: Διαψεύδει ότι χώρισε με τη σύντροφό του – «Είμαστε πολύ εκνευρισμένοι»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 11:51