search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 23:56
MENU CLOSE

Δημήτρης Σκαρμούτσος: Διαψεύδει ότι χώρισε με τη σύντροφό του – «Είμαστε πολύ εκνευρισμένοι»

21.02.2024 18:34
skarmoutsos-new

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος εξέφρασε την ενόχλησή του στην εκπομπή «Fay’s Time», στα δημοσιεύματα που αναφέρονται το τελευταίο διάστημα για χωρισμό από τη σύντροφό του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος ανέφερε«Όλοι λένε ότι έχω χωρίσει, ότι έχω βρει μα την Παναγία. Με πήραν τηλέφωνο. Πρώτον δεν έχει συμβεί, γιατί αγαπιόμαστε πολύ, δεύτερον υπάρχει ένα παιδί, δεν μπορεί να σηκώσει ο άλλος το τηλέφωνο να δει αν ισχύει ή δεν ισχύει;».

Ο σεφ συνέχισε, λέγοντας στους συνεργάτες του στην εκπομπή: «Όταν υπάρχει οικογένεια και παιδί, είναι τραγικό αυτό το πράγμα. Δεν γίνεται, δεν θα σας το λεγα “είμαι στενοχωρημένος που χώρισα;”. Η Μαριέττα εκνευρίστηκε πάρα πολύ, είναι πάρα πολύ εκνευρισμένη και με το δίκιο της. Δεν εκνευριστήκαμε για εμάς, γιατί εμείς ξέρουμε πού είμαστε και πόσο γερή είναι η αγάπη μας. Στενοχωρηθήκαμε για το παιδί γιατί είναι 8-9 δεν είναι μικρό».

Διαβάστε επίσης:

Ναταλία Λιονάκη: Πώς ζει και πώς είναι σήμερα η ηθοποιός που απαρνήθηκε τα εγκόσμια για να αφιερωθεί στον Θεό (Video)

«Βόμβα» Ατζούν: Ο Ροναλντίνιο μπαίνει στο Survivor! (Video)

Βασίλης Δημάκης: «Τα συναισθήματά μου είναι ανύπαρκτα» λέει μετά τον χωρισμό από την Ερασμία Μάνου (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 23:53