search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 08:46
MENU CLOSE

Γιώργος Λάνθιμος – Έμμα Στόουν: Το παιχνίδι που αποκάλυψε πόσο καλά γνωρίζονται ως… φίλοι

21.02.2024 20:36
lanthimos_stooun
Screenshot @Variety

Πόσο καλά ξέρει ο Γιώργος Λάνθιμος την Έμμα Στόουν και… αντίστροφα; Ένα αποκαλυπτικό παιχνίδι που κλήθηκε να παίξει στο πλαίσιο μιας νέας συνέντευξής τους αποκάλυψε με…χαριτωμένο τρόπο κάποια πράγματα για το κινηματογραφικό δίδυμο που κάνει θραύση τα τελευταία χρόνια με αποκορύφωμα το «Poor Things» που έχει 11 υποψηφιότητες στα επερχόμενα Όσκαρ.

Η συνεργασία του Έλληνα σκηνοθέτη και της Χολιγουντιανής σταρ μετρά αρκετά χρόνια και κλήθηκαν να δείξουν, πόσο καλά ξέρει ο ένας τον άλλο, το απόγευμα της Τετάρτης 21 Φεβρουαρίου, για λογιαριασμό του Variety. Μέσα από αυτό, ο καθένας έπρεπε να απαντήσει σε διάφορες ερωτήσεις που αφορούν τον άλλο.

Από το παιχνίδι, φάνηκε, μεταξύ άλλων, ότι η Έμμα Στόουν ήξερε το αγαπημένο άθλημα του Γιώργου Λάνθιμου ως παιδί, ενώ ο σκηνοθέτης απάντησε σωστά σε ερώτηση που είχε να κάνει με το τι ενοχλεί τη Στόουν, όταν βρίσκεται στα γυρίσματα μιας ταινίας.

Από ότι φάνηκε το διασκέδασαν αρκετά.

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Σκαρμούτσος: Διαψεύδει ότι χώρισε με τη σύντροφό του – «Είμαστε πολύ εκνευρισμένοι»

Έξαλλη η Αφροδίτη Μάνου με τον Στυλιανίδη: «Μητσοτάκη διώξε τώρα τον τουρκόφιλο υπουργό σου»

«Βόμβα» Ατζούν: Ο Ροναλντίνιο μπαίνει στο Survivor! (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 08:44