search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 21:37
MENU CLOSE

«Παλαιοχριστιανός»: «Δεν κατηγορούμαι για αιμομιξία – Δεν μπορεί μια οικογένεια να βγαίνει φόρα παρτίδα στα κανάλια» (video)

22.02.2024 12:58
palaioxristianos222

Νέες δηλώσεις από τον 45χρονο πατέρα της οικογένειας των «παλαιοχριστιανών» από την Ορεινη Κορνθία, την ώρα που όπως όλα δείχνουν επίκειται η απόλυσή του από τον Δήμο Ερέτριας.

«Δυστυχώς, αυτή τη στιγμή, στη φάση που είμαι πρέπει να κάνω και έρανο, για να πάρω κάρτα για το τηλέφωνό μου. Δεν έχω ούτε χρήματα, ούτε τίποτα» είπε, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης (22/2) στην εκπομπή του ANT1 «Το Πρωινό».

Όσον αφορά την απαγόρευση να δει το 15χρονο παιδί του, που βρίσκεται με εισαγγελική εντολή στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», ο 46χρονος είπε: «Πήγα στο (νοσοκομείο) Παίδων, αλλά δεν μου επέτρεψαν να δω το παιδί μου. Είναι εξοντωτικό. Το κράτος τιμωρεί αλλά ελπίζω να το τιμωρήσει κι ο κόσμος».

«Τα συναισθήματά μου (για το κράτος) είναι ότι πολύ καλά έκανα τόσα χρόνια που τους γύρναγα την πλάτη» πρόσθεσε.

«Η οικογένεια του καθενός είναι ιδιωτική. Δεν μπορεί μια οικογένεια να βγαίνει συνέχεια φόρα – παρτίδα στα κανάλια. Υπάρχει και ένα ψυχολογικό βάρος, που περνούν τα παιδιά με όλο αυτό, να βλέπουν στις τηλεοράσεις να ασχολείται μαζί τους όλη η κοινωνία. Να σκεφτούμε κι αυτά τα παιδιά. Κάποτε θα είναι ενήλικα, τώρα είναι παιδιά», συμπλήρωσε.

Σε ερώτηση σχετικά με τα όσα ακούγονται για έρευνα ενδεχομένου αιμομιξίας, ο 46χρονος απάντησε: «Δεν είμαι κατηγορούμενος για αιμομιξία. Δεν έδωσα dna, δεν έδωσα ούτε ηλεκτρονικό δαχτυλικό αποτύπωμα. Ούτε ιριδοσκόπηση έδωσα, για να βγάλω νέα ταυτότητα ούτε ηλεκτρονική φορολογική δήλωση έκανα».

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα «σκεπάσουν» τη χώρα το Σαββατοκύριακο – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν (video)

Βόλος: Νεκρή 18χρονη κοπέλα από ανακοπή καρδιάς

Σε κλοιό διαδηλωτών το κέντρο της Αθήνας – Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 21:29