search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 07:48
MENU CLOSE

Εξάρχεια: Θρίλερ με το ζευγάρι που έκοψε τις φλέβες του – Tι εξετάζει η αστυνομία

23.02.2024 07:23
peripolio new

Συνεχίζει την έρυενα η αστυνομία προκειμένου να καταλάβει τι ήταν αυτό που οδήγησε μια γυναίκα να εντοπιστεί νεκρή την Πέμπτη στα Εξάρχεια.

Ερωτηματικά προκαλεί το ανατριχιαστικό σημείωμα που το ζευγάρι αποφάσισε να αιτιολογήσει τους λόγους που οδήγησαν στο να κόψουν τις φλέβες τους για να βάλουν τέλος στη ζωή τους.

Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της στην οδό Κομνηνών στα Εξάρχεια με τους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών να εξετάζουν το ενδεχόμενο ανθρωποκτονίας με συναίνεση ή καθαρή ανθρωποκτονία.

Οι γιατροί που εξέτασαν τον 57χρονο σύζυγό της -ο οποίος ήταν το πρόσωπο που ειδοποίησε τις Αρχές- στο νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ, είπαν ότι τα τραύματά του είναι «ρηχά».

Το σημείωμα

Σε σημείωμα που βρέθηκε γράφει μεταξύ άλλων:

«Τα κορμιά μας δεν προσφέρουν τίποτα πια, αλλά η ψυχή και η φωτιά δεν πεθαίνουν ποτέ. Γι’ αυτό, διαλέξαμε τη λευτεριά. Καλή αντάμωση στους αδικημένους, στους μόνους, στους φευγάτους και στους ασώπαστους. Τα λέμε στην φωτιά».

Το σημείωμα μεταφέρθηκε στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για να πραγματοποιηθεί γραφολογική εξέταση μαζί με ένα ξυράφι που βρέθηκε στον χώρο.

Οι Αρχές αναμένουν να καλυτερεύσει η κατάσταση της υγείας του συζύγου της ώστε να είναι σε θέση να καταθέσει.

Σε αυτοχειρία παρέπεμπαν τα τραύματα της 55χρονης

Τα τραύματα της 55χρονης γυναίκας παρέπεμπαν αρχικά σε αυτοχειρία, ενώ τα ίδια τραύματα έφερε και ο 57χρονος σύντροφός της, ο οποίος και ειδοποίησε τις Αρχές.

Ο σύντροφός της μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Νοσοκομείο «Ελπίς», υποστηρίζοντας ότι η σύζυγός του έπασχε από καρκίνο και είχαν αποφασίσει αμφότεροι να αυτοκτονήσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 57χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι εκείνος έκοψε αρχικά τις φλέβες της συντρόφου του και στη συνέχεια η γυναίκα αιμόφυρτη άρχισε να κόβει τις δικές του.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο βρήκαν την γυναίκα, ηλικίας περίπου 55 ετών νεκρή με κομμένες τις φλέβες, ενώ κοντά της ήταν και ο άνδρας της, 57 ετών, ο οποίος επίσης είχε κόψει τις φλέβες του

Οι Αρχές εξετάζουν αν πίσω από τη φρικτή υπόθεση στα Εξάρχεια κρύβεται η κοινή απόφαση του ζευγαριού να αυτοκτονήσει ή το ενδεχόμενο ο 57χρονος να «έστησε» το αιματοβαμμένο σκηνικό για να καλύψει μία δολοφονία. Το μυστήριο θα λύσει η ιατροδικαστική εξέταση.

Διαβάστε επίσης

Γλυφάδα: Συνελήφθη γνωστή επιχειρηματίας για φοροδιαφυγή, ξέπλυμα ακόμα και… ρευματοκλοπή

Αγρότες: Παραμένουν στο μπλόκο του Ε-65 – Απέκλεισαν το τελωνείο των Ευζώνων (Video)

Διαμαρτυρία στη Θεσσαλονίκη για τα Τέμπη: « Το έγκλημα αυτό δεν θα ξεχαστεί – Τα κέρδη τους οι ζωές μας»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 07:45