search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 00:35
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: Η σύνεδρος που αποθεώθηκε – «Θα βγάζουμε πρόεδρο και θα του κάνουν νταηλίκια, είναι κόμμα αυτό;»

23.02.2024 19:41
synedrio syriza kriti987- new

Με ιδιαίτερα αιχμηρό λόγο αναφέρθηκε στις πρόσφατες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ σύνεδρος από το Ηράκλειο Κρήτης, προκαλώντας αίσθηση.

Από τα βέλη της Μαρίας Καλουδιώτη, συνέδρου από την Κρήτη, δεν ξέφυγε ούτε ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, που έβαλε μπουρλότο στο συνέδριο με την προτροπή του στον Στέφανο Κασσελάκη να προσφύγει ξανά στις κάλπες.

Ουσιαστικά, η κ. Καλουδιώτη τον κατηγόρησε για αλλαγή ατζέντας και υποστήριξε ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα έπρεπε να πάει στο συνέδριο και να πει δια ζώσης όσα τον απασχολούν.

Η κ. Καλουδιώτη δεν παρέλειψε να στηλιτεύσει και τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας, λέγοντας «κουράσατε, ο κόσμος θέλει πολιτική από τον ΣΥΡΙΖΑ, όχι κάτι κουρασμένα παλικάρια», ενώ εξέφρασε και την υποστήριξή της στον Στέφανο Κασσελάκη.

Καταλήγοντας, η σύνεδρος από την Κρήτη αναρωτήθηκε: «Θα βγάζουμε πρόεδρο και θα του κάνουν νταηλίκια, είναι κόμμα αυτό;»

Διαβάστε επίσης:

Τρολάρουν με επική φωτό τον Ζαχαριάδη για τη στήριξη σε Γεροβασίλη

Πολάκης: Στρίβειν δια των θεματικών συζητήσεων

Οι ευχές της Ντόρας Μπακογιάννη στη Σία Κοσιώνη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 00:30