search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 09:46
MENU CLOSE

Πολάκης: Στρίβειν δια των θεματικών συζητήσεων

23.02.2024 19:16
polakis_2102_1460-820_new

Αραιές είναι οι εμφανίσεις των κορυφαίων στελεχών στην αρένα και τους χώρους του Τάε Κβον Ντο, καθώς οι περισσότεροι βρίσκονται σε ζυμώσεις, εν όψει και των διεργασιών που θα οδηγήσουν στις τελικές στοιχίσεις, είτε με τον Κασσελάκη είτε με την αντιπαραθετική υποψηφιότητα που φαίνεται πως θα είναι αυτή της Όλγας Γεροβασίλη.

Εκ των στελεχών που εθεάθησαν στην αρένα το απόγευμα της Παρασκευής ήταν ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος φαίνεται να τηρεί αποστάσεις από όλους. Όσο για το αν θα μιλήσει, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μάλλον θα το αποφύγει.

Ερωτηθείς μάλιστα από το topontiki.gr αν θα μιλήσει είπε χαρακτηριστικά «μίλησα ήδη στο τραπέζι για την Υγεία». Κοινώς, στρίβειν δια των θεματικών συζητήσεων….

Διαβάστε επίσης:

4ο Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Ζυμώσεις σε πηγαδάκια και στρογγυλά τραπέζια, άδειες καρέκλες στο στάδιο και ένας ευδιάθετος Κασσελάκης (Photos)

Στέφανος Κασσελάκης: Αγκαλιές, θερμές συνομιλίες με συνέδρους και η selfie με τον ηλικιωμένο που στάθηκε με πανό μπροστά τον Τεμπονέρα (Photos)

Οι ευχές της Ντόρας Μπακογιάννη στη Σία Κοσιώνη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 09:46