search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 15:56
MENU CLOSE

Οι ευχές της Ντόρας Μπακογιάννη στη Σία Κοσιώνη

23.02.2024 19:12
mpakogianni- kosioni – new

Την ευκαιρία να ευχηθεί στην σύζυγο του γιου της, Σία Κοσιώνη, δεν έχασε η Ντόρα Μπακογιάννη, με αφορμή την κυκλοφορία του πρώτου βιβλίου της δημοσιογράφου, ενός παιδικού βιβλίου συγκεριμένα.

Με ανάρτησή της στα social media, η βουλευτής της ΝΔ εύχεται στη νύφη της να είναι καλοτάξιδο το βιβλίο της, και εκθειάζει την «αγάπη και την τρυφερότητα» της Σίας Κοσιώνη για τα παιδιά.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Ντόρας Μπακογιάννη

«Καλοτάξιδο το βιβλίο σου Σία μου, που αναδεικνύει ένα στοιχείο της προσωπικότητάς σου που δεν γνωρίζουν πολλοί. Την αγάπη, την τρυφερότητα, την ενσυναίσθηση για τα παιδιά καθώς και το έντονο ενδιαφέρον για να μεγαλώσει η καινούργια γενιά με το αίσθημα της κοινωνικής και ατομικής ευθύνης. Μπράβο σου!!!»

Διαβάστε επίσης:

4ο Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Ζυμώσεις σε πηγαδάκια και στρογγυλά τραπέζια, άδειες καρέκλες στο στάδιο και ένας ευδιάθετος Κασσελάκης (Photos)

Στέφανος Κασσελάκης: Αγκαλιές, θερμές συνομιλίες με συνέδρους και η selfie με τον ηλικιωμένο που στάθηκε με πανό μπροστά τον Τεμπονέρα (Photos)

Ερωτηματικά για τη στάση Τσίπρα στην συνέχεια – Θα κάνει επόμενη κίνηση;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 15:56