search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 18:41
MENU CLOSE

Ερωτηματικά για τη στάση Τσίπρα στην συνέχεια – Θα κάνει επόμενη κίνηση;

23.02.2024 06:59
tsipras kasselakis new

Πολλά ερωτήματα έχουν τεθεί από χθες, από όσους επιχειρούν να ξετυλίξουν το κουβάρι των εξελίξεων στον ΣΥΡΙΖΑ. Ελάχιστες μέχρι στιγμής οι απαντήσεις.

Ένα από τα ερωτήματα που τίθενται είναι αν ο Αλέξης Τσίπρας θα δώσει κάποια συνέχεια με επόμενη κίνησή του, μετά την «βόμβα» της παρέμβασής του χθες λίγο πριν την έναρξη του Συνεδρίου, η οποία ουσιαστικά ώθησε τον Κασσελάκη να προχωρήσει σε προκήρυξη νέας εσωκομματική κάλπης για τον αρχηγό.

Το βασικό ερώτημα όμως είναι, αν στην εσωκομματική κούρσα, εφόσον εκδηλωθούν ανθυποψήφιοι και προχωρήσει κανονικά, θα στηρίξει αυτή τη φορά κάποιον φανερά, ή θα παραμείνει στην γραμμή της ουδετερότητας.

Χτες σημείωσε πως δεν μπαίνει σε «παίγνια εξουσίας», και πως παρεμβαίνει επειδή έχει ευθύνη να προειδοποιήσει για αυτό που βλέπει να έρχεται και «πρέπει να αποτραπεί». Άσκησε κριτική σε όλους – και στον Στέφανο Κασσελάκης.

Ειδικά για τον νυν πρόεδρο είπε πως επιχειρεί να εξασφαλίσει λευκή επιταγή τριετίας ώστε να μην κριθεί στις ευρωεκλογές, προεξοφλώντας την αποτυχία και δείχνοντας ότι αδιαφορεί για τις συνέπειές της.

Και προέτρεψε τον Κασσελάκη να επιλέξει να τεθεί στην κρίση των μελών παίρνοντας πλέον ανοιχτά θέση ο ίδιος στα ζητήματα που θέτει στα μέλη με τη μορφή ερωτηματολογίου.

Διαβάστε επίσης

4o Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Χαμόγελα, πηγαδάκια και σέλφι πριν την ομιλία Κασσελάκη

Τα απογευματινά χειρουργεία και οι αποδοχές των γιατρών

Κάλυψη στον Γεωργιάδη για το επεισόδιο στη δίκη του ΚΕΕΛΠΝΟ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 18:40