search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 05:58
MENU CLOSE

Κάλυψη στον Γεωργιάδη για το επεισόδιο στη δίκη του ΚΕΕΛΠΝΟ

22.02.2024 14:04
adonis new

Πλήρη κάλυψη στον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, για τις καταγγελίες περί επεισοδίου την Τετάρτη στη δίκη του ΚΕΕΛΠΝΟ παρείχε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Ερωτηθείς σχετικά (σύμφωνα με τις καταγγελίες οι οποίες προήλθαν και από τον Παύλο Πολάκη που κατέθετε ως μάρτυρας στη δίκη, ο Ά. Γεωργιάδης παρενέβει στη διαδικασία, ενώ υπήρξε και ζήτημα με δικηγόρο και φρουρό του υπουργού), ο Παύλος Μαρινάκης είπε ότι η συνεδρίαση είναι δημόσια προσθέτοντας ότι «κάποιος, είτε είναι υπουργός είτε όχι, μπορεί να είναι στο ακροατήριο και να παρακολουθεί».

«Ούτε υπήρξε κάποια παρέμβαση από υπουργό επί της διαδικασίας, ούτε υπήρξε κάποια πίεση προς το δικαστήριο», συνέχισε, προσθέτοντας ότι «βέβαια, το να προέρχονται αυτές οι καταγγελίες από ανθρώπους που στοχοποιούν δικαστές, δημοσιογράφους, αναρτούν φωτογραφίες τους εν είδει προγραφών και θέλουν να ελέγξουν τη δικαιοσύνη, όπως έχουν πει, για να βάλουν στη φυλακή τους πολιτικούς τους αντιπάλους, και τους έπιασε ο πόνος για τη δικαιοσύνη, είναι τουλάχιστον ειρωνικό και υποκριτικό».

Διαβάστε επίσης:

Ο Πορτοσάλτε αποθεώνει την κυβέρνηση για την… οργάνωση του αγροτικού συλλαλητηρίου!   

Πάλι μπροστά τους θα βρουν τον Κασσελάκη

Το σχόλιο Πολάκη για τη «μεταγραφή» Σακελλαρίδη στη Νέα Αριστερά – «Άγραφη θα μείνει εκεί στη ΝΑΡ που πήγες»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48