search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 00:39
MENU CLOSE

Έβαλε ξανά τα αθλητικά του ο Ανδρουλάκης

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2322
22-02-2024
24.02.2024 06:59
androylakis new

Τα αθλητικά του, ύστερα από σχεδόν δύο χρόνια, έβαλε ο Νίκος Ανδρουλάκης και έπαιξε το αγαπημένο του άθλημα, που δεν είναι άλλο από το μπάσκετ.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξή του στον Βασίλη Σκουντή, «έπαιξα μπάσκετ για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό μου τον Σεπτέμβριο του 2022 και δεν σας κρύβω τη χαρά μου».

Η αγάπη του «Παναθηναϊκάκια» Νίκου Ανδρουλάκη για το μπάσκετ είναι πολύ μεγάλη καθώς, όπως ο ίδιος λέει, «μέσα από τον αθλητισμό ξεχνιέσαι, “ταξιδεύεις” και εκτονώνεται η ένταση της καθημερινότητας». Αν και παρακολουθεί και ποδόσφαιρο, προτιμάει το μπάσκετ γιατί, όπως λέει, «το μπάσκετ μου αρέσει διότι είναι ένα ομαδικό σπορ και μπορεί εύκολα να βρεθεί μία παρέα και να περάσεις ευχάριστες ώρες».

Στην ίδια συνέντευξη είπε ότι μία από τις αγαπημένες του φωτογραφίες είναι αυτή με τον Παύλο Γιαννακόπουλου, την οποία όμως δεν ξέρει πού την έχει.

Διαβάστε επίσης:

Οι ευχές της Ντόρας Μπακογιάννη στη Σία Κοσιώνη

4ο Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Ζυμώσεις σε πηγαδάκια και στρογγυλά τραπέζια, άδειες καρέκλες στο στάδιο και ένας ευδιάθετος Κασσελάκης (Photos)

Στέφανος Κασσελάκης: Αγκαλιές, θερμές συνομιλίες με συνέδρους και η selfie με τον ηλικιωμένο που στάθηκε με πανό μπροστά τον Τεμπονέρα (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 00:39