search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 14:04
MENU CLOSE

Πέτρος Φιλιππίδης: «Υπάρχουν νέα στοιχεία θα δώσουν άλλη τροπή στην υπόθεση»

24.02.2024 17:27
petros-filippidis-new

Στις 3 Ιουνίου ορίστηκε το εφετείο για τον Πέτρο Φιλιππίδη, που κρίθηκε ένοχος για δύο απόπειρες βιασμού.

Η δικηγόρος του ηθοποιού, Κική Πακιρτζίδου, μίλησε στο «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» και έκανε λόγο για νέα στοιχεία που θα δώσουν άλλη τροπή στην υπόθεση.

«Ξεκινήσαμε με τρεις καταγγέλλουσες, για την πρώτη έχει αθωωθεί αμετάκλητα. Η αμφιβολία ήταν απέναντι στην καταγγέλλουσα και όχι στον κ. Φιλιππίδη. Η δε απόφαση έγινε αμετάκλητη γιατί η καταγγέλλουσα οδήγησε με ψευδείς καταθέσεις και δεν έκανε αίτηση για την έφεση της απόφασης ενώ περιφερόταν σε ανακριτικά γραφεία και έλεγε πως την είχε βιάσει. Έλεγε πως κράτησε το παντελόνι του πρώτου βιασμού και το φόρεσε τη δεύτερη φορά που πήγε. Αυτά αντιβαίνουν στη κοινή λογική. Έτσι, αυτός ο κύκλος έχει κλείσει και απομένουν οι δύο καταγγελίες», ανέφερε αρχικά η κ. Πακιρτζίδου.

«Για τις υποθέσεις που έρχονται υπάρχουν στοιχεία και για τις καταγγέλλουσες και για τους μάρτυρες που έχουν καταθέσει και θα δώσουν άλλη τροπή στην υπόθεση. Επιβεβαιώνουν πως αυτά που λένε οι καταγγέλλουσες και οι μάρτυρες δεν ανταποκρίνονται σε αυτά που έχουν εξιστορήσει στις δικαστικές αρχές. Ο κόσμος νομίζει πως οι καταγγέλλουσες ήταν η κ. Παπαχαραλάμπους , η κ. Δροσάκη και η κ. Αναστασοπούλου. Αλλά δεν είναι αυτές. Η πρώτη καταγγέλλουσα είναι η γυναίκα που ο κ. Φιλιππίδης έχασε την ελευθερία του», συνέχισε.

Διαβάστε επίσης:

Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες – Πώς συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις

Δυτ. Αττική: Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας – Ελέγχθηκαν 498 άτομα, συνελήφθησαν 21

Θεσσαλονίκη: Έριξαν μπογιές στον Σταθμό του ΟΣΕ για τον έναν χρόνο από την τραγωδία των Τεμπών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 14:04