search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 07:31
MENU CLOSE

Λένα Μαντά: «Η κόρη μου με τσάκισε, με έστειλε στον ψυχολόγο» (Video)

25.02.2024 14:53
lena_manta

Για τη σχέση της με την κόρη της αλλά και πιο προσωπικές πτυχές της ζωής της μίλησε η Λένα Μαντά στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» του Mega.

«Δεν είμαι καθόλου κοινωνική, στις παρουσιάσεις των βιβλίων μου περνάω πολύ δύσκολα», εξήγησε η συγγραφέας.

«Η συγγραφή είναι μία μοναχική διεργασία. Πρέπει να είσαι εσύ και οι ήρωές σου. Αυτό γίνεται συνήθεια με τα χρόνια. Σαν παιδί χωρισμένων γονιών επειδή η μητέρα μου με άφηνε μόνη μου σπίτι είχα συνηθίσει γι’ αυτό και παρουσιάζω το εξής γελοίο θέαμα… Παραμιλάω. Μιλάω με την ηλεκτρική σκούπα, με τη σιδερώστρα, βρίζω τον υπολογιστή μου. Έχω μόνο μία φίλη γιατί δεν με αντέχουν οι άνθρωποι», συνέχισε.

Με την κόρη της, όπως είπε, τις δένει τεράστια αγάπη ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι η σχέση τους δεν έχει περάσει από τρικυμίες.

«Είμαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου, όπως και με τα παιδιά μου. Λέω πάντα την αλήθεια όσο σκληρή κι αν είναι», επισήμανε.

«Η κόρη μου έχει πάρει στοιχεία μου και έχει δοκιμάσει τα δοντάκια της σε μένα πρώτα. Η Μαρία μου έχει απόλυτη αίσθηση της δικαιοσύνης, δεν φυλάει τα λόγια της. Εμένα με τελείωσε. Τέτοιο κλάμα δεν έχω κάνει για κανέναν, ούτε για άντρα ούτε για κανέναν. Η κόρη μου με τσάκισε και με έστειλε στον ψυχολόγο ψυχρά. Ευτυχώς δηλαδή καλό μου έκανε. Είναι πολύ πιο σκληρή γιατί είναι και πιο νέα. Και εγώ στα νιάτα μου ήμουν, τώρα μεγαλώνεις στρογγυλεύουν οι γωνίες».

Διαβάστε επίσης:

Πάνος Κοκκινόπουλος: Αποκάλυψε γιατί τα «Μαύρα Μεσάνυχτα» δεν προχώρησαν σε τρίτη σεζόν (Video)

Αντζελίνα Τζολί: Εμφανίστηκε ξανθιά στην Νέα Υόρκη (Photos)

Άντζελα Δημητρίου: Στη σκηνή του J2US μετά τον θάνατο της μητέρας της – Ράγισαν καρδιές τα λόγια της (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 07:28