search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 18:13
MENU CLOSE

Θρίλερ με το νεκρό έμβρυο που εντοπίστηκε σε αποχέτευση στη Σόλωνος: Τη μητέρα αναζητούν οι αρχές

26.02.2024 23:23
solonos moro – new

Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση με τον εντοπισμό ενός νεκρού εμβρύου που βρέθηκε από εργαζόμενο που εκτελούσε τον καθαρισμό αποχέτευσης επί της οδού Σόλωνος στο κέντρο της Αθήνας, το μεσημέρι της Δευτέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια εργασιών που εκτελούσε εταιρεία αποχετεύσεων, εργαζόμενος είδε, μέσω κάμερας που τοποθετήθηκε σε σωλήνωση που είχε βουλώσει, κάτι που έμοιαζε με έμβρυο.

Η υπόθεση περιπλέκεται ακόμη περισσότερο, καθώς κάποιος ή κάποιοι φέρεται να το απομάκρυναν από το σημείο που αρχικά εντοπίστηκε.

Οι αστυνομικές δυνάμεις επιχειρούν να ρίξουν «φως» στο ποιος μετέβη στο σημείο, γιατί απομάκρυνε αυτό που έμοιαζε με βρέφος και πού το μετέφερε. Επίσης, διερευνάται το πώς το βρέφος βρέθηκε σε αυτό το σημείο.

Μάλιστα, ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι o εργαζόμενος ενημέρωσε τους υπεύθυνους της ΜΚΟ Γιατροί Χωρίς Σύνορα, η οποία μισθώνει το κτίριο, που φέρονται να του είπαν ότι θα το διαχειριστούν οι ίδιοι και στη συνέχεια αποχώρησε. Όλα αυτά φέρονται να διαδραματίστηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας με τον υπάλληλο να ενημερώνει αργότερα την εταιρεία του για το τι συνέβη και στη συνέχεια ειδοποιήθηκε και η ΕΛ.ΑΣ. ,στα χέρια της οποίας υπάρχει ήδη και η σχετική φωτογραφία από το μακάβριο εύρημα.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν τελικά να εντοπίσουν τους υπεύθυνους των γραφείων οι οποίοι, στην ερώτηση γιατί δεν ειδοποίησαν τις Αρχές ανέφεραν πως σκόπευαν να ενημερώσουν το πρωί τον ιατροδικαστή. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. μίλησαν με τον κοινωνικό λειτουργό και υπεύθυνο των γραφείων, αλλά και με την γυναικολόγο που βλέπει γυναίκες εθελοντικά η οποία ανέφερε ότι όσο καιρό είναι εκεί δεν είχε παρατηρήσει κάποια γυναίκα να έχει επιπλοκές.

Παράλληλα, στο πλαίσιο αναζήτησης της μητέρας, οι αστυνομικοί ζήτησαν τη λίστα με τις γυναίκες που είχαν επισκεφθεί τον χώρο το τελευταίο χρονικό διάστημα. Αυτό που εξετάζεται είναι κάποια από τις γυναίκες να γέννησε στην τουαλέτα και στη συνέχεια να έφυγε.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε ο εισαγγελέας, ενώ την Τρίτη αναμένεται να γίνει νεκροψία-νεκροτομή.

Διαβάστε επίσης:

Απεργία ταξί: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας την Τρίτη

Αγρότες: Με τρακτέρ μπήκαν στο κέντρο των Τρικάλων – Την Τρίτη οι αποφάσεις για τις κινητοποιήσεις οι οποίες αναμένεται να ενταθούν

Κωνσταντινούπολη: Πινακίδες για τον κίνδυνο τσουνάμι «φέρνουν» οι προειδοποιήσεις για μεγάλο σεισμό – Τι λέει ο Ευθύμιος Λέκκας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 18:09