search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 02:35
MENU CLOSE

Στη «μάχη» για την τηλεθέαση κέρδισε η «Η γη της ελιάς» και την Παρασκευή

26.02.2024 18:45
gi_elias

Followers πιστούς είτε αρχίζει στις 21.00 είτε στις 21.40, φαίνεται να έχει η «Γη της ελιάς». Πάνω από 930.000 τηλεθεατές ήταν εκείνοι που είδαν το επεισόδιο της περασμένης Παρασκευής χάρη στους οποίους διατηρήθηκε στην πρώτη θέση τηλεθέασης.

Δεύτερη επιλογή της ημέρας οι τηλεθεατές ανέδειξαν το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» και τρίτη επιλογή αναδείχθηκε η σειρά «Έρωτας φυγάς».

Από το πλασάρισμα των δύο προγραμμάτων του ΑΝΤ1 φαίνεται πως ο σταθμός έχει καταφέρει να διαμορφώσει ένα ιδιαιτέρως ελκυστικό «πακέτο» για σημαντική μερίδα τηλεθεατών η οποία στην συντρηπτική πλειονότητα της δεν μετακινείται προς κάποιο άλλο κανάλι όταν τελειώνει το τηλεπαιχνίδι και αρχίζει η σειρά μυθοπλασίας.

Καλά τα πήγε το «Masterchef», καταφέρνοντας να σκαρφαλώσει στην τέταρτη θέση του πίνακα της Nielsen. Στη μέση της δεκάδας ο «Τροχός της τύχης» και μια θέση πιο πίσω και 35.000 τηλεθεατές λιγότερους, πλασαρίστηκε η σειρά «Ο παράδεισος των κυριών».

Με φόρα από τα 90’s οι «Απαράδεκτοι» ήταν το έβδομο σε σειρά προτιμήσεων πρόγραμμα της ημέρας, το κεντρικό δελτίο του Mega διακρίθηκε στην όγδοη θέση, έχοντας καλή «μαγιά» από το  «The chase» και στην δέκατη θέση πλασαρίστηκε το «5χ5» με αποτέλεσμα το 40% των διακεκριμένων θέσεων να έχουν καταληφθεί από τηλεπαιχνίδια.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός – Spoiler: Η ξαφνική κατάρρευση του Αστέρη φέρνει τα πάνω κάτω (Video)

Ελένη Χατζίδου: Χωρίς τον Ετεοκλή Παύλου σήμερα στην εκπομπή (Video)

Παρασκευούλα ζάχαρη η τηλεθέαση για το Mega

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15