search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 14:59
MENU CLOSE

Ελένη Χατζίδου: Χωρίς τον Ετεοκλή Παύλου σήμερα στην εκπομπή (Video)

26.02.2024 10:52
chatzidoy-new

Χωρίς τον Ετεοκλή Παύλου έκανε πρεμιέρα η εκπομπή Breakfast@star, καθώς ο παρουσιαστής αντιμετωπίζει ένα θέμα με την υγεία του που δεν του επέτρεψε να είναι συνεπής στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Όπως ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό η Ελένη Χατζίδου, ο σύζυγός της και συμπαρουσιαστής της ανέβασε υψηλό πυρετό με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

«Σαν την καλαμιά στον κάμπο! Το αγόρι μου αρρώστησε, ανέβασε υψηλό πυρετό τα ξημερώματα. Τον μεταφέραμε στο νοσοκομείο, τώρα είναι εκεί και κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις. Περιμένω κι εγώ να μου πουν τα αποτελέσματα.

Δεν είναι πολύ καλά! Για να λείψει ο Ετεοκλής από την εκπομπή… Ελπίζω να πάνε όλα καλά» ανέφερε, μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη βδομάδα, η οικογένεια πέρασε ακόμα μια περιπέτεια αφού στο νοσοκομείο τότε ήταν η κόρη τους.

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Καλλιβωκάς: Στο νοσοκομείο έπειτα από ατύχημα στο σπίτι του

Ροναλντίνιο: «Εισέβαλε» στο Survivor και έκανε… χαμό – Τον αποθέωσε το Twitter! (Videos)

Νικήτας Τσακίρογλου: Αυτός είναι ο λόγος που η Χρυσούλα Διαβάτη έχει αποσυρθεί από το θέατρο (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 14:58