search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 09:47
MENU CLOSE

Μαγνήτης τηλεθέασης η «Γη της ελιάς» – Στην κορυφή και την Πέμπτη

23.02.2024 19:53
H_GH_THS_ELIAS
Screesnhot Mega

Μόνον η μπάλα, αναγκαστικά, μπορεί να εκτοπίσει τη «Γη της ελιάς» από την κορυφαία θέση στις προτιμήσεις των τηλεθεατών αλλά και πάλι μέχρι τώρα, μέσω Champions League την πρώτη θέση συνεχίζει να κατέχει η αγαπημένη σειρά.

Την Πέμπτη, μέρα άνευ μπάλας, ο «μαγνήτης» τηλεθέασης του Mega επανεμφανίστηκε στην… φυσική του θέση. Την πρώτη, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen.

Δεύτερη επιλογή των τηλεθεατών ήταν ως συνήθως ο «Σασμός», ενώ σε κοχλασμό έφθασε η τηλεθέαση του «MasterChef» το οποίο ήταν τρίτο δημοφιλέστερο πρόγραμμα της περασμένης ημέρας.

Ανεβασμένος, επίσης και ο «Παράδεισος των κυριών» με αποτέλεσμα οι τρείς από τις τέσσερις πρώτες θέσεις του ημερήσιου τηλεβαρόμετρου να καταληφθούν χθες από ελληνικές σειρές μυθοπλασίας, αν αυτό έχει κάποιοι αξία.

Ο «Τροχός της τύχης» κρατά ψηλά τη σημαία του Star και για μια ακόμη φορά ήταν το δημοφιλέστερο πρόγραμμα του σταθμού και πέμπτο κατά προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού.

Στην έκτη θέση «ανέβηκε» το κεντρικό δελτίο του Mega, ήταν όμως το πρώτο σε προτιμήσεις της τυπολογίας του (Ενημέρωση).

Δεν τα πήγαν κι άσχημα οι «Boomers» οι οποίοι πλασαρίστηκαν στην έβδομη θέση τηλεπροτιμήσεων.

«Ρεύμα» έχει και το αθλητικό δελτίο του Mega, κρίνοντας από τις συχνές εμφανίσεις στο ημερήσιο Top 10, όπως συνέβη και χθές.

Στο 9 της γενικής κατάταξης η σειρά «Το προξενιό της Ιουλίας» με το «Live news» να ολοκληρώνει τον πίνακα με τα «καλύτερα» της ημέρας.

Διαβάστε επίσης:

ΕΡΤ: 4ωρη στάση από την ΠΟΣΠΕΡΤ την Τετάρτη για τον ένα χρόνο από τα Τέμπη

Γιώργος Αυτιάς: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στις ευρωεκλογές με τη ΝΔ – «Θα φορέσω τη φανέλα της εθνικής»

ΕΡΤ: Αφιέρωμα για την έναρξη της τηλεόρασης στην Ελλάδα- 58 χρόνια από την πρώτη εκπομπή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 09:46