search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 00:21
MENU CLOSE

Πρώτη σε τηλεθέαση ήταν η «Γη της ελιάς» πάλι, παρά τα ξόρκια από τη «Μάγισσα»

21.02.2024 19:54
H_GH_THS_ELIAS

Στις δύο πρώτες θέσεις του ημερήσιο τηλεβαρόμετρου δεν σημειώθηκε κάποια μεταβολή στην κατάταξη. Στις επόμενες όμως η σατιρική «Ράδιο αρβύλα» εμφανίστηκε στην τρίτη, και ο «Σασμός» πέρασε τέταρτος, από πέμπτος που ήταν την Δευτέρα, παρά τις μικρές απώλειες που είχε στην τηλεθέαση του.

Περισσότερο «έδαφος» έχασε, συγκριτικά με τη σειρά μυθοπλασίας του Alpha, το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης», εξ ου και από τρίτο πρόγραμμα της ημέρας που ήταν την Δευτέρα, πέρασε στην πέμπτη θέση τηλεπροτιμήσεων, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Nielsen.

Το χθεσινό top 10 είχε κατά τα φαινόμενα και το παράδοξο, το δελτίο με τα αθλητικά του Mega, να συγκέντρωσε περισσότερους τηλεθεατές από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων που προηγείτο.

Το «Survivor» είχε καλύτερο πλασάρισμα χθες από ότι τη Δευτέρα, χωρίς η μεταβολή της τηλεθέασης του να είναι αξιοσημείωτη, ωστόσο από τις «καραμπόλες» που σημειώθηκαν στον ανταγωνισμό πέρασε στην όγδοη θέση προτιμήσεων του τηλεοπτικού κοινού.

Επανεμφανίστηκε στις διακεκριμένες θέσεις τηλεθέασης το «Live news» ενώ η σειρά «Ο παράδεισος των κυριών» με απώλεια σχεδόν μίας ποσοστιαίας μονάδας στην τηλεθέαση του βρέθηκε στην δέκατη θέση από την έβδομη που ήταν μια ημέρα νωρίτερα.

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2024: Το Ισραήλ κινδυνεύει με αποκλεισμό από τον διαγωνισμό – Θέλουν να στείλουν τραγούδι για τη Χαμάς

Με διαφορά μύτης κέρδισε την κόντρα για την τηλεθέαση το Mega από τον ΑΝΤ1

Μη χάσετε το «Ποντίκι» που κυκλοφορεί την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 00:19